|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Provjeri BIOS od obe matične ploče (sa oba PC-a).
U slučaju iznenadnih nestanaka struje, nasilnog ga?enja i sl. bios zna da poblesavi i da se setuje na low performance... Kod mene recimo, na ploči MSI 915P/N ( i processor Intel 3.00ghz, LGA-775) ako dodje do zakivanja i nasilnog ga?enja, obavezno se uvijek promijeni BOOT-redodljed hardvera. Uvijek mi je prvi na redu butovanja HDD na kom mi je sistem, ali u slučaju nasilnog ga?enja, postaje prvi flopi, pa cd rom pa tek onda hdd. Osim toga, smanje se performanse procesora, zatim volta?a memorije... i jo? dosta toga. Znači, vidi da li je tamo na obe ploče sve kako treba da bude postavljeno. poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
Da.. i računice ne bi trebalo da budu iste kod intel-a i amd-a, pa se nadam da ti nisu različiti processori na ta dva kompa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Razliciti su. Jedan je AMD a drugi INTEL,al opet se vracam na staro...mjesecima je radilo bez greske.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nista nisam uspio.....ovo je za nevjerovat.Sad se desava sljedece. Slave komp vise na poskakuje. On nakon nekog vremena ubrza ili master komp uspori.
Poanta je da se svejedno razidju u vremenu i da se ne moze raditi. Ovo vise nije normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dal mozda postoji opcija da je do SP2? Dali da instaliram Win sa SP1?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ista stavr i sa SP1. Ima li neko ideju do cega je ovo?
Zaboravio sam reci...kad na audio kompu dignem protoolse i sa njima potjeram drugi komp, sve radi bez greske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
si probao latency zvucnih karta da uskladis ? vidim da niko to nije spominj'o ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fl midi problem.... | Killah_Instinkt | Audio Software | 10 | 28-06-2009 02:30 AM |
Midi Problem | vejder | Audio Software | 16 | 21-11-2008 12:42 PM |
Midi problem | radsoul | Audio Software | 1 | 08-11-2008 11:04 PM |
ProTools HD sync | puRe | DSP forum | 19 | 27-01-2005 10:08 PM |