|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Razmisli i o novim monitorima....
bez kontrolera se moze, a bez dobrih monitora...... ![]()
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Uz M audio kartice moras imati M Powered PT... Ja sam ga uzeo za oko 230eu ali su mi doneli iz USA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
..... samo blagi osvrt ....
Ako pricas o pluggo vima koji dolaze uz DSP karte .... UAD je neuporedivo korisniji . Cak i u reverbima , jer je plate 140 bolji reverb od onih u PoCo u ..... takodje i kompresori i EQ ..... Ako dodajes na PoCo ( npr VSS3 , Sony eq i kompresor ) onda sprava zaista postaje hi class , ali opet u nekom modernom tripu , dok UAD i dalje ostaje u vintage fazonu , znaci radi potpuno drugacije .... Ljudima koji nisu vicni radu na komresorima starijeg tipa ..... preporucujem PSP Vintage Warmer i Kjaerhus gplden comp .... sa kojim ce garantovano postici bolje rezultate ...... Sto se tice Neve 1073 eq za UAD a , jeste dobra stvar ( narocito za drum grupu ) ali ce UAD karticu uciniti beskorisnom , jer ce biti neophodna druga karta , a ipak je u mixu bolje imati nekoliko 1176 , La2a , Pullteca i ostalog nego par Neve ova ..... Eto toliko ...... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Monitori ce doći na red ali će morati da sačekaju "pojačavanje input-a" i malo radnih alatki...
RP8ice su mi se pokazale kao izuzetne u ?anru koji meni najvi?e treba a to je hip hop... Naravno, čim naiđe adekvatna "finansijska inekcija" biće i rezultata u vidu monitora. Dakle posle svog silnog razmi?ljanja svakom novom opcijom se sve vi?e zbunim... UAD je jedini 100% siguran ja mislim... Kao i novi komp i jo? neke sitnice, ali karta.... kontroler... ubi me al nisam pametan! HEEEEEEEEELP! Hmmmm.... mo?da FF800 + US 2400... dem dem dem.. ne znam !!!! Jel koristio neki gore pomenutog taskama koga su Igor i Artist ekipa opisali u Sound&Music? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 02:51 PM |
Pomoć oko kupovine aran?era | Talino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 21-08-2006 05:25 AM |
Velika Pomoc Ljudima Oko Kupovine!!! | peraZdera | Predlozi i sugestije | 11 | 12-07-2005 04:45 PM |
Iznajmljivanje opreme | davormen | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 24-01-2005 09:07 AM |