Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-06-2006, 01:23 AM   #11
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Default Re: Korg MS20!!!

Quote:
Originally Posted by clusterchord
trebas ocistiti potove. i naspricati sa kontakt sprejom ili deoxitom.
malo offtopic

ako znas gdje ima u hrvatskoj kupiti deoxit...ako ga ima IGDJE uopce?

vec se spremam da narucim par kantica sa banzai effectsa

Last edited by zvincic; 02-06-2006 at 01:30 AM.
zvincic is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2006, 10:03 AM   #12
relis
Senior Member

Joj, nebi se ja u to upustao, strah me da nesto ne zaribam. Zvao sam covjeka u Varazdin za servis i cini mi se ok cijena. Dat cu mu ga skoro. Po rijecima prijasnjeg vlasnika, ms nikad nije bio otvaran, pa mislim da je vrijeme.

Quote:
...nego Relis, gdje ti zivi?, u zg-u ili negdje drugdje ? volio bih doci cuti taj ms20 ako su u zg..
Iz Zagorja sam. Jedno selo pokraj Svetog Kriza Zacretja. Mozes doci sto se mene tice. Kontaktiraj me na PM ili na mob, imas moj broj, ne?8)
relis is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2006, 10:08 AM   #13
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Wink Re: Korg MS20!!!

Quote:
Originally Posted by zvincic
malo offtopic

ako znas gdje ima u hrvatskoj kupiti deoxit...ako ga ima IGDJE uopce?

vec se spremam da narucim par kantica sa banzai effectsa
Evo igrom slucaja, ja nasao bas par -
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2006, 12:28 PM   #14
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Quote:
Originally Posted by relis
Joj, nebi se ja u to upustao, strah me da nesto ne zaribam. Zvao sam covjeka u Varazdin za servis i cini mi se ok cijena. Dat cu mu ga skoro. Po rijecima prijasnjeg vlasnika, ms nikad nije bio otvaran, pa mislim da je vrijeme.
ako je to onaj koji mislim tss tss.. nisam siguran da on to zna raditi. bio sam kod njega i nijedan njegov sint ne radi kako treba. u svakom slucaju odrat ce te. ako te zanima alternativna opcija u zg.. mogu pitat covjeka koji meni popravlja i PM-at ti broj..

Quote:
Iz Zagorja sam. Jedno selo pokraj Svetog Kriza Zacretja. Mozes doci sto se mene tice. Kontaktiraj me na PM ili na mob, imas moj broj, ne?8)
a oprosti smetnuo sam s uma , pa tebi sam snimao one SH-2 kickove i JP8 perkusiju, zar ne?

clusterchord is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2006, 01:29 PM   #15
relis
Senior Member

Quote:
ako je to onaj koji mislim tss tss.. nisam siguran da on to zna raditi. bio sam kod njega i nijedan njegov sint ne radi kako treba. u svakom slucaju odrat ce te. ako te zanima alternativna opcija u zg.. mogu pitat covjeka koji meni popravlja i PM-at ti broj..

a oprosti smetnuo sam s uma , pa tebi sam snimao one SH-2 kickove i JP8 perkusiju, zar ne?
jap, that's me.

U vezi popravljanja - hvala, bio bih zahvalan na broju toga tipa u Zagrebu. Nije sila...
Old 02-06-2006, 02:02 PM   #16
Don Solaris
Pro Member

Quote:
Vjerojatno je to taj tip, ne sjecam se imena. S Jaruna je. Nasao sam oglas u Glazbenom oglasniku.
Zvao sam ga ja istu večer (onako, za svaki slučaj, možda čovjek nezna šta ima*) kad je dao oglas. Čim mi je rekao "oko 1000 eura" rekoh, ok, javim se poslije. Heh, kada bi ja imao 1000 eura....

*bilo je i takvih, pogotovo u Plavom Oglasniku. Jaooooo.... ma njima je X-5 bog i dali bi Kawai K-5000S samo tako za njega (ma šta oni znaju šta je aditivna sinteza).

Last edited by Don Solaris; 02-06-2006 at 02:05 PM.
Don Solaris is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2006, 09:11 PM   #17
relis
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Don Solaris
Zvao sam ga ja istu večer (onako, za svaki slučaj, mo?da čovjek nezna ?ta ima*) kad je dao oglas. Čim mi je rekao "oko 1000 eura" rekoh, ok, javim se poslije. Heh, kada bi ja imao 1000 eura....

*bilo je i takvih, pogotovo u Plavom Oglasniku. Jaooooo.... ma njima je X-5 bog i dali bi Kawai K-5000S samo tako za njega (ma ?ta oni znaju ?ta je aditivna sinteza).
Bas sam si i ja to mislio... Kad bi nasao tipa da mi da Jupiter-a 8 za 8 ociscenih purica. Al nisam nasao takvog.

A cuj, ne mozes zamjeriti ljudima. Jednom sviracu na svadbi sigurno vise koristi N364 ili njegovo velicanstvo Triton Extreme, nego jedan Waldorf Wave. I neki mlate pare.
Jedan moj frend ima na stage-u K2661, Triton Studio i Ketrona. Boze, koje pare je dao za sve to. Al njemu to tak mora biti. E, to mi nema smisla.
Old 03-06-2006, 04:06 PM   #18
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Quote:
jap, that's me.

U vezi popravljanja - hvala, bio bih zahvalan na broju toga tipa u Zagrebu. Nije sila...
danas sam razgovarao s njime. ima jedan obxa na zamjeni kapaciteta, ali je rekao moze. saljem ti PM sa brojem..

Old 03-06-2006, 05:02 PM   #19
relis
Senior Member

Hvala, Clusterchord!

Al necu mu sad davati na servis, nemam vremena bas previse. A ni love. Kad bude "popravljen" mogu ja skociti do tebe da vidis ms, umjesto da ti ides k meni. Svak' cas sam u Zagrebu, tako i tako...
Old 03-06-2006, 06:51 PM   #20
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

moze, rado bih se malo zezao s MS20. nisam ga nikad probao uzivo..

Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules