|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Doobro, dakle emu ili rme.
Jedno jos pitanje : sta je sa tim m-audio 410, jel sta valja osim sta podrzava pro toolse? Bas sam se zakacio...
ja sam nista... Last edited by arajlo; 06-05-2006 at 07:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ako ti PT igra ulogu, onda je to ok resenje, mada mislim da su zvucno sve Maudio karte (izuzev Delte1010, i ne znam da li ovog ProjectMixa) ispod Emu-a, a RMEa svakako, po konverziji. Koliko ti ulaza i izlaza treba, to ne videh da si rekao?
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Snimam traku po traku tako da mi nije potrebno mnostvo i/o. Moram priznati da me privlace PT, nisam nikada sa njima radio pa bi bio zahvalan ako moze neko napisati koju recenicu o tome treba li to uzeti u obzir kod kupovine karte tj. predstavlja li prelazak sa cubase/nuendo kombinacije na PT nekakav pomak u produkciji
![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
ima o Pt dosta tema na forumu, ima i raznih misljenja, pogledaj......
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Ok, hvala na odgovorima
![]()
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
NE!!! ![]() Razmotri opciju kupovine Lynx karte, sve su, manje vise, fantasticne! Tj. odnos cena/kvalitet je trenutno nepobediv, sem u visekanalnim varijantama sa Aurora konvertorima... Ne pali se na software bezveze, navika presudjuje u tome koji program ces najbolje iskoristiti... Ako si godinama na Cubaseu/Nuendu, ostani tu, a posveti se nekim drugim "produkcijskim" detaljima... Samo, imaj u vidu da je Nuendov engine daleko bolji od Cubase-a za sam Audio! Ako imas jos neko pitanje, bacaj ga 'vamo! Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Pa evo, po cemu je nuendo bolji za audio? Sta se tice "famoznog" engina trebali bi biti isti... Pro Tools bi koristio jer mi se cini da ima kvalitetnije pluginove, narocito kompresore i eq (oxford)... Sad sam ni tamo ni amo, dajte jos sugestija...
![]()
ja sam nista... Last edited by arajlo; 07-05-2006 at 01:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Mason
|
![]()
Nuendo i Cubase imaju potpuno isti audio engine, sto i sam Steinberg kaze...
Nintendo je nasviran sto se tice video produkcije i tu im svaka cast... Ja sam dugo koristio Cubase... zbog imena... cisto trip... Kad je izasao Nuendo 3.2, presao sam na Nuendo jer me zagolicalo "par sitnica"... U svakom slucaju, sa Nuendo ne gubis nista u odnosu na Cubase... imas sve to... e sad, da li ti treba bas i video produkcija, to neznam, ali od viska glava ne boli ![]()
![]() |
#19 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Ako ces da radis bazirano na DAW, kupi lepo Lynx, RME, EMU... sta vec... Imas mogucnost i za recimo HDSP3652 koji ima ADAT-e, a nema analogne ulaze, sto je sjajna stvar za vezivanje recimo externog AD\DA... skuplja varijanta, ali uopste nije losa... Ja na takav nacin koristim Lunu EX, tacnije, dve Lune... Posle skupljaj pare za sto lepsi mic, preamp, DSP karte (UAD-1, TC Powercore...), sto bolje monitore i to ti je to... Polako... jedno po jedno... i pravilno rasporedjuj novac...
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Po toj logici sam najblize EMU-u 1820m jer je all in one stvarcica, ze lynks nisam ni cuo do juce
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ruDAW ONE za samo 440-480 eura | diviner | Obavestenja | 10 | 19-10-2010 01:11 PM |
Workstation do 300-350 Eura | Flash Gordon | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 01-08-2009 01:17 AM |
Monitori do 350 eura | Ewan | Monitoring | 53 | 08-12-2006 06:45 PM |