|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
dvuckovicevu inventivnost treba koristiti!!!! Stavis kartu u A4 skener od 50EUR i SKENIRAS je u najvecoj rezoluciji ![]() Pazi samo da ne ogrebes staklo na skeneru, pazljivo je stavljaj Mada mi je sada problem da smanjim jpeg od 27MB :o kada sam skenirao moj lynx L22... ali snacicu se vec nekako... pa cu da postujem i njega u nekoj pristojnoj velicini da ne gusimo Rumski. Meni posalji sliku u visoj rezoluciji na mail... to je najlakse... ovde stavi 100kB verziju pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
cek, bre, boggy, zar ti nemas Lavry-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
nesto sam halucinirao.. znaci sve ono sto si skoro pricao o tome kako on izmeri neutrikov analajzer a ovaj njega ne, se odnosi na lynx od 700e?
u je ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Evo mog Lynxa skeniranog skenerom... jedva ga smanjih... pa sad vi meni "gledajte u karte"
![]() pozdrav bogi
![]() |
#17 | ||
banned
|
![]() Quote:
Quote:
Hvala Boggyju na razjasnjenju svih prednosti Lynx-a. Lynx22 je naravno jos bolja karta od Rme-a koji ja imam, sigurno cak da je i najkvalitetnije uradjena karta za PCI magistralu ikada, po mom licnom sudu. I da, mislio sam na podesavanje releja, na RME ima jos i polozaj high gain pored dva nabrojana. To je kad hocete nakog da ko vas nervira da oterate iz sobe u kojoj radite ![]() Ako ti nije tesko, posto sam ja kompjuteras, da uploadujes i neku sliku softvera za lynx, video sam negde da ima bas lep i skladan mikser i kontrolu drajvera. Hvala PS: Lepa zelena boja stampane ploce! Evo i 9632, slikao bih ja moju, ali trenutno nemam fotoaparat. Samo nemam AES/EBU kablove, jer mi ne trebaju trenutno http://www.rme-audio.com/images/hires/9632_xlr_lg.jpg Last edited by kejkz; 04-05-2006 at 04:12 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
moze biti u raznim bojama ali je zeleni standard... Quote:
Quote:
I.. I.. Ijaoo... konektori na break-out kablu su za dve klase iznad Lynx-ovih... tu su Neutrik heavy-duty, a kod Lynx-a neko sareno smece, gde je kod mene bio konkretno cak i hladan lem.... Jedino je lynx breakout kabl mnogo duzi.... Svaka cast!!! Barem vas ne ceka da menjate konektore... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
|
![]()
@Kejkz:
moj prvi utisak kada sam startovao FF800 je obliji, topliji bas i bubanj... ima vise prostora... ne znam kako bih recima opisao... ako bi upotrebio asocijaciju, rekao bih da me 9632 podseca na ostro, a ff800 na zaobljeno i cisto. Eh, ali stvari nisu tako crno bele, i ove razlike su meni jedva primetne. Rekao bih da 9632 moze u principu na crtu sa ff800. Siguran sam u to, jer su sada ispred mene i jedna i druga karta, pa mogu da poredim do mile volje. Poz!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VSS3, PCM-91 i ostali reverbi(TESTOVI) | STUDIOTON | DSP forum | 158 | 22-04-2010 09:40 PM |
Sonar vs ostali | allegrosteva | Audio Software | 23 | 16-04-2008 01:31 PM |
lynx l22 kartice | liman021 | Computer Hardware | 1 | 07-05-2006 04:35 PM |