Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-03-2006, 08:44 PM   #11
goasia
Senior Member

goasia's Avatar

Default Re: EmulatorX i Hyper Sonic 2

e kad smo vec kod vst Stack-a ,dosad sam radio sa jednim racunarom ,sa UAD kartom , medjutim pojavila se poteba za sve vecim brojem audio kanala , tako da se brzo iscrpe mogucnosti karte ... pored racunara imam i jedan laptop , koji bih mogao integrisati u sistem , potrebna mi je adat karta za laptop da bih se nadovezao na master komp , sa rme hdsp ...medjutim imam neku stariju verziju Vst stack -a , pa nisam mogao da nadjem opciju u samom programu za audio strem prema slave racunaru(u ovom slucaju laptop) koji bih koristio kao fx rack ... konvolution reverbi , delay . itd ... pojavljuje se opcija koriscenja vst intrumenata + efekata ali ne i varijante koje trazim ..
verovatno neko od vas vec radi to , koja verzija softvera mi je potrebna , i zeleo bih cuti vasa iskustva u vezi latencije pri ovakvom modusu koriscenja stacka....
goasia is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2006, 04:33 AM   #12
sasa.ivkovic
Member

sasa.ivkovic's Avatar

Default Re: EmulatorX i Hyper Sonic 2

Quote:
Originally Posted by kravadinka
Hej kad vec imas toliko vremena i zivaca na bacanje, hajde da mi okosis travnjak i usput pospremis garazu!

_!@+#$*%#)$(%*^&$(#)@_!++-*/
sasa.ivkovic is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules