|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
snimao pre nedelju dana Les Paula preko Distortion Factory-ja... gitara-pedala-preamp (line ulaz)-AD ... ispalo je odlicno! mada smo namestali zvuk jedno 3 sata
![]() dakle, od mene slobodno preporuka za snimanje.. za te pare, odlicna spravica... zavrsava posao.. saljem za nedelju, dve i pesmu kad se zavrsi mastering pa cete cuti.. whitesnake - amadeus rock'n'roll ![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Za direct ovo:
![]() Ili u slučaju manje kinte ![]() Jer zvuči ovako: http://www.tech21nyc.com/sounds/gt2_sounds/gt2cali.mp3 ?to je naravno, poprilično bolje nego guitar podrigovi i ostale soft simulacije koje ko?taju duplo toliko. Ne bi niko hvalio guitar rig niti mislio o njemu da treba da plati full retail price. ![]() Inače realno i dalje Behringer ima best beng for the buck, za tako sitne pare Vamp2 je neprejebiv, svidjalo se to nekom ili ne (jer svi mi mrzimo behringer, jel tako? Tako je ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
nije verovatno ni ovaj preamp los
![]() ![]() ali sve to vec ima modelovano u GR2,a zvuci isto kao i prave sprave, tako kazu na onom trejleru za GR2 ![]() jesi gledao trejler? jaooo GR2 ne zvuci nista bolje od keca,isti endzin,par novih pojacala,pedala... ali u sustini isto. Last edited by veseli koljac; 24-10-2005 at 09:45 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Ljudi, jeli tko probao voxengo boogex?.Ja bi rekao da je to najbolji speaker+mic simulator do sada, pogotovo ako se pogoni nekim dobrim driveom jer je njegov u?as..
![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 24-10-2005 at 01:31 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Ok mozda treba da odem da mi pregledaju usi
![]() Idalje mislim da software moze da zvuci dobro kao HW (sto se tice simulacija pojacala...). Verujem da se sa dobrim preampom moze izvuci odlican zvuk. Takodje ne znam sa kakvim gitarama vi to probate. To sto neko ima LP meni licno ne znaci ama bas nista jer ih ima svakakvih. (kao uostalom i svakakvih gitara ![]() poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Imaju li novi Guitar rig i Amplitube iLok (dongle)?
Za Amplitube se nesto govorka da ce biti. ![]() I da li to znaci da cemo biti uskraceni za "probne" verzije? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
amplitube2 ce najverovatnije biti zasticen syncrosoftovim ikey-om (koji takodje koristi miroslav Philharmonik) ako se ovo desi onda cemo definitivnno biti uskraceni za demo.
gitar rig nece imati nikakvu dongle zastitu. Last edited by veseli koljac; 01-11-2005 at 01:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sve je to software, to jest, naravno da u nekoj Line 6 spravi postoje čipovi i software na njima koji radi istu stvar. Znači kad upoređujem hardware i software za emulaciju, bar ja lično ne dajem prednost hardveru jer je to "ono pravo" i mo?e se rukom opipati itd. Sa subjektivne strane, ono ?to čujem mi govori da Line 6 emulacija bolje le?i u matrici, lak?e se pakuje, mek?e, i jasnije mi zvuči. Nekada čak i nije savr?eno pogođen karakter nekog pojačala ali je sve vrlo upotrebljivo. Sa objektivne strane ima? kompaniju koja godinama ne radi ni?ta drugo nego proizvode vezane za emulaciju pojačala, kao i sama pojačala i ima? NI instruments koji je platio par ljudi da iskodiraju neki simulator jer treba zagristi i u taj segment tr?i?ta. ?ta misli? ko ima veći bud?et, iskustvo i već postojeći vi?egodi?nji rad na usavr?avanju tehnike emulacije? ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |