|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Moj prvi post na forumu
![]() Master (X Series) na Ibanez RGT3120 (Prestige). Inace X serija mi se jako dopada uopste (digidelay otkida), definitivno najbolji stomp-boxovi koje sam do sada imao prilike da probam. Ajd` u zdravlje |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Probao sam guvnora i ok je za neki blues sound,ali jackhammer ubija...ima 2 moda i moze se dosta izvuci uz pravu gitaru i amp...
Licno koristim od2 boss i to mi je ok za ono sto sviram... Za big muff sam cuo da jako dobar,a gdje ima dima ima i vatre... ![]() Pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Tech 21 RULEZ!!!!
SansAmp Classic i GT2 rade sve po spisku! Sta god da treba tu je! O Bass Driveru i da ne govorim... NEMA bolje pedale za bass 8) !! Jedino sto nisu bas za direct snimanje ukoliko hocete bas neki masivniji drive/dist, ali clean moze i tako. Najbolje ih je koristiti kao preampe uz neki EQ. SansAmp => EQ => i to sve slaveovati na neki snagas ili u effects loop, pa preskociti preamp pojacala! Zakon! Prolazi svuda! Mesa/ Boogie bottle rocket (tube pedala sa 2x12ax7u lampe) nije los, ali mi je sansamp bolji zato sto moze da se koristi kao preamp. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lampaske metal distorzije | metalah | Gitarska Produkcija | 11 | 10-07-2008 01:05 PM |