|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Probaj sa nekim update-om, rekli su mi da dosta rjesava problem. Nije samo to sa Nuendom, i u Logicu umije da napravi njesra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Nasao sam ti update, samo mi ostavi mail da ti posaljem. Tu je negde oko 1.7 mb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderator
|
![]()
poslato na PM
Edit :hvala Oggy
![]() |
#16 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
zmaju
istina istina, al mozh da se radi ![]() el si probo logic (sa novom makinom) bre ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() Quote:
Vidim da ti neki preporu?uju update ali sam sasvim ubjedjen nije problem do programa, ve? do samog projekta koji je negdje krehnuo zbog nekog, ko zna kojeg, buga. Ima? i alternativu, sa manje posla. Probaj da obri?e? samo tu traku zbog koje projekt puca, kreiraj novu traku pa u nju prebaci note. I to ?esto pomogne. A najbolje i najsigurnije je ono prvo ?to ti rekoh, to je deset minuta posla, a sigurno ?e? tako rije?iti problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Imao sam iste probleme dok nisam nabavio vise memorije. Tada sam to ovako rjesavao, i to uspjesno :
- otvorio bih taj file koji pravi probleme, - selektovao bih samo taj track za koji mislis da je problematican, (ne lijevo u definiciji, nego bas track), i prebacio ga u clipboard, - kreirao bih novi prazan file, - stvorio bih novu definiciju midi tracka, - iskopirao bih sa paste track prebacen u clipboard, - iskljucio bih problematicni file, - aktivirao bih instrument, podesio, (cesto bih povecao latenciju), - snimio bih wav export (go, bez kompresovanja ili fx - pazi da ti bude podesen timer na isti tempo), - zatvorio bih ovaj novi file - mozes ga snimiti, - otvorio bih ponovo problematicni file, - iskljucio bih track za koji mislis da pravi problem, - kreirao bih novi audio track i u njega importovao onaj wav, - sada bih radio kao sa svim drugim audio trackom, bojio fx, kompresovao, normalizirao ili sta god. Kod mene je ovo redovno uspijevalo. Sretno
![]() |
#20 |
Super Moderator
|
![]()
probacu sve varijante po updateovanju granda, pa cu javiti sta je uspelo a sta ne, da se zna jer ipak sve zavisi od sistema do sistema...hvala ekipi na pomoci
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Grand 3 je među nama | dejankuki | Audio Software | 0 | 24-07-2009 09:14 AM |
GRAND vs Everybody !!!! | ugljesa | Razno | 26 | 14-05-2009 06:40 PM |