|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 | ||
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Ivan Lekic
|
![]()
38
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Super Moderator
|
![]()
SRECAN RODjENDAN SANDRO
![]() ![]()
![]() |
#124 |
Member
|
![]()
Srecan rodjendan! Od viska glava ne boli... (mislim na cestitanje, od piva itekako ponekad ume
![]() ![]()
![]() |
#125 |
Member
|
![]()
Sretan ro?endan Sandro!
Po?ivio ti nama ... ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Moderator
|
![]()
Dodjes da citas od DSPu a ono rodjendanska zurka!
![]() ![]() Pozdrav!!!
![]() |
#128 |
Administrator
|
![]()
Uh...jebote...pa dje mi je onaj posto od ranije...mogao bih se zakleti da sam vec jednom postovao kako se zahvaljujem svima na podrsci (u temi "zaboli nas istina" ... ili nesto tome slicno
![]() Sretan rodjus !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Ivan Lekic
|
![]()
da se vratimo malo na temu
![]() Sandro , jesi li se igrao malo vise sa plateom 140? Ja ne stizem mnogo da se igram jer su mi radnici tu svaki dan radim sobu pa onako u trku sto sam malo cackao i znas sta mi nije jasni .. imas A,B,C .. samo jedan od njih se moze koristiti i sva tri su Reverb Time ali razliciti? jel tako? Delay reverba postoji ali bez time-a koliko sam video? jesi provalio nesto ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
ton magistar
|
![]()
nisan ni ja stiga. sad mi je trenutno meri u studiju i radin skroz druge stvari. igra san se samo sa presetima i jaaako san zadovoljan.
uzet cu ga sigurno jer zvuci fenomenalno. ako danas uhitin vrimena. pogledat cu malo te reverb timeove iako mi bas nije jasno to sto govoris? sto mislis pod delay reverba? jeli to mislis na onu prvu refleksiju? imas pre delay. to bi trebalo bit to?! a, b, c je izbor ploce. ovo je simulacija pravog plate reverba na kojemu je sistem da se send salje u zvucnik isprid ploce koja se trese i tako cini reverb. s druge strane ploce su mikrofoni koji lovu te zvukove i to se vraca u mixer. o volumenu i materijalu ploce ovisi zvuk reverba. e sad, onaj reverb time se vjerojatno regulira pomocu nekih denfera i sl. kojima se smanjuje vrime tresnje, pa tako i duzina jeke. na slican princip rade oni reverbi na oprugu u gitarskima pojacalima. bdv. uadovi pluginovi su emulacija hardwarea. ja san otkri da vu metar na 1176ln ne radi kako treba i prvo su mi rekli da san poludi, onda da ni vumetar na pravemu 1176 nije pouzdan, a na kraju san in ipak dokaza (sa slicicama i wavovima) da je vu metar totalno u kurcu.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC powercore i UAD | metalman | DSP forum | 3 | 08-12-2008 08:51 PM |
UAD vs PowerCore | Tazman | DSP forum | 18 | 11-04-2006 03:30 PM |