|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Hm posle dugog premisljanja ja stari Steinberg-ovac moram priznati da je Logic 12 ipak najlepsi i nekako profi...4 dana sam buljio i probao razne funkcije u oba DAW-a,bolje je Logic optimiziran za OSX od Cubase. Ali i dalje mi je Cubase primarni DAW za posao a Logic za specijalne prilike 😉 Dok sve mixam u Protools (navika čudo) 😊 PS instalirao sam i ja Reaper da vidim sto ste se "zaljubili" u njega pored tri vrhunska DAW-a.Znači opcije...opcije...opcije...beli prozori kao u WIN95,mnogo haoticno! Polagano istrazujem. Sent from my iPad using Tapatalk Last edited by boycek68; 16-02-2016 at 06:09 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Cubase 8.5 na win 7... ne radi bas najstabilnije ali mi dosadio stari 32 bitni cubase koji je jedva koristio nesto od resursa na kompu...
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Evo sesta godina,windows 7 ultimate + ableton 8,i nisam nista htio da diram,jer je sve funkcionisalo jako dobro,sad medjutim vec imam potrebu ili da reinstaliram sitem,pa da podignem ableton 9 (i to odmah 9.5) jer pocinje sistem malo da baguje,na neke stvari ...
A mozda bi Windows 8 ili 10,kakva su vam iskustva sa njim?
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ako čovek zarađuje od a-produkcije, onda lepo napiči hardver za sve pare, instalira operativni znajući da sav taj hardver ima "rasne" drajvere, instalira soft koji mu je proÅ¡ao antivirusnu kontrolu, u kojem zna da radi najbolje i najbrže, i koji je generacijski, tu negde, kompatibilan sa hardverom, i isključi taj komp sa interneta.
Ako, pak, čovek ne zarađuje od ovoga, nego voli da istražuje, tako, ponekad neÅ¡to uradi za svoju ili tuđu duÅ¡u, onda za njega nema nikakve granice, čak je i poželjno da svaÅ¡tari, da isprobava sve moguće programe i pluginove, menja operativne... Jer to mu je jedini dobar put da jednoga dana, ukoliko mu se pruži ozbiljna prilika, ne okoliÅ¡a, već u istoj sekundi zna kako da napravi prvopomenuto. Sent from my ME173X using Tapatalk
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Studio One vredi milione
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
Ableton Live još od v2.0, posedujem legalnu verziju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Eh doslo je vreme da se oprostim od cubase-a, sluzio me je tolike godine za sta sam mu beskrajno zahvalan, kroz svasta smo prosli zajedno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Hahaha dobro ti je ovo za pertle👍👍👍 😂😂😂 A mislim kad imas original i das lovu viÅ¡e nesto i ceniÅ¡ 😊 kad je dzabe dobijeno onda se i tako ponasas.😊 Ljudi obicno ne hvale nesto sto nemaju ili ne moze da imaju😉 Sent from my iPad using Tapatalk Last edited by boycek68; 03-03-2016 at 08:16 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Koliko poznajem ljude, najčeÅ¡će se hvale onim Å¡to IMAJU, iako im je jedina zasluga u tome Å¡to su uspeli da ga nabave. Nema veze da li je Mercedes sa otpada ili DAW sa buvljaka, pričaće o njemu kao da je najbolji na svetu, ko da su ga lično sklopili u svojoj garaži.
Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji Eq za gitaru koristite u miksu? | disco violence | Gitarska Produkcija | 28 | 05-08-2009 04:24 PM |
Koji VST synth koristite? | disco violence | Audio Software | 19 | 28-02-2009 06:17 PM |
Koji Gitarski VST preamp koristite? | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 06-02-2008 06:21 PM |
koji sample rate koristite? | SHIVA | Audio Software | 12 | 06-01-2007 11:53 AM |
Sta koristite od bubnjeva ? | Akyboy` | Audio Software | 12 | 11-11-2004 09:56 PM |