|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Pro Member
|
![]()
Pitanje za sve koji imaju master klavijaturu i tastaturu ispred sebe (klavijatura na izvlacenje : Moze li da bude udobno i jedno i drugo? postoji li nacin ?
![]() |
#102 |
Pro Member
|
![]()
Zavisi od debljine klavijature, ja sam imao mali problem ( u pitanju je tada bio D 50 Roland) zbog debljine iste pa mi je zbog toga cesto noga udarala u gornju plocu koja je nosila na sebi klavijaturu.
Klavijature mi je bila na ok visi ali posle odredjenog vremena su mi zglobovi na sakam poceli stradati jer mije tastatura bila vise nego sto je otpimalno. Kako rece Boggy idealna visina za tastaturu je ka za daktilografe ( fijoka ispod radne ploce stola) I dalje mi predstavlja problem kako da namestim master i tastaturu ispred sebe a da mi ni jedno ni drugo ne smeta prilikom rada a da mi je sve opet tu na dohvat ruke. Argosy ima fina resenja ali sve opet zavisi od velicine korisnika...ako je neko krupan i visok dzaba mu sve opet ce se patiti.
![]() |
#103 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
I ja gledam da maznem neko Argosy resenje, ali zbog svega navedenog cu verovatno master ostaviti sa strane, a raditi sto za daw + nesto rack outboarda. Isti problem imam i na svirci, ne postoji dobar stalak za 2 klavijature, za ljude od 190cm
![]() |
![]() |
#104 |
ton magistar
|
![]()
bas radim stol koji ce imat skafetin sa klavijaturom koji ce se izvlacit. za sad je sve na papiru. nadan se da ce funkcionirat jer cu koristit standardne nosace (shine) za skafetine koji (otvoreni) mogu nosit 50 kila.
![]() |
#105 |
Pro Member
|
![]()
Znas li mozda, koje su optimalne visine radnih ploca?
![]() |
#106 |
ton magistar
|
![]()
ne znan. ja san izmiri prima sebi, odnosno prema starom stolu na ciju visinu niko nije ima primjedbu.
meni ce radna ploca doc na 820.
![]() |
#107 |
Member
|
![]()
Jel mi moze ko reci kako se zove ta spuzva sa malim piramidicama i ako zna u kakvim se to ducanima moze pronaci i kakava je cijena?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Pro Member
|
![]()
Evo mog, malo modifikovanog Tikijevog stola...
... naruceno u Zomont-u na Ibarskoj po merama koje sam im dao... dobijeno iseceno i iskantovano, uglavnom abs-om... ja sklopio polako i...
![]() |
#109 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#110 |
ton magistar
|
![]() ![]() meni se ovakav stol svidja i sebi cu napravit nesto slicno. prilagodit cu ga svojima potrebama.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to ne monitore na stol? | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-07-2007 06:05 PM |