|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Koristim samo Timeworks milenium paket i po neki steinbergov i waves , to je sve .. probam i sve ove nove plugove , sve ih imam u sistemu pa kada mi bude sta zatrebalo da je tu .. Ajd ako ovaj P140 nadmasi P100 za pulsara , onda ga menjas ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ton magistar
|
![]()
ma nisan ja strucnjak za synthove, ali ti mogu uploadat nesto sto san radi i di san koristi pulsarove synthove, da cujes.
naravno, da je najbitnije da je synth kvalitetan ali meni je bitno i da je originalan jer me onda vise inspirira i prije cu posegnut za nekim kojega iman 'samo ja' nego za onim kojim se svak sluzi. zato se i bolje snalazim sa pulsarovim synthovima. racunan da mi se bolje usavrsit na nekoliko njih nego ih koristit milijun a ni jednoga kako treba. pa nije p-100 jedini reverb od pulsara. postoji i masterverb pro koji je takodjer odlican. postoji optimaster (multyband comp/expander), onda vinco kompresor, koji je daleko bolja simulacija 1176 nego ona powercoreova, zatim imas spl transcient designer, onda imas jedan exciter psyq koji radi bolje od bilo kojega... svi timeworks efekti su izasli i u pulsarovoj verziji i svak kaze da zvuce bolje nego oni nativei. pretpostavljan da to nije zbog dsp-a, nego mislin da su oni nativei vise optimalizirani. timeworks sigurno nece nikad ni ucinit p-100 u native verziji jer bi proguta pola procesora. ![]() naravno da ja koristin pulsarove devicese, ali u fazi mixa vise volin vst okruzje i automatizaciju, nego pulsarovu i zato u mixu koristin samo pulsarove send efekte, a inserte samo koristin na pulsarovom master busu. ali to sve ovisi o nacinu rada. znan ljude koji imaju preko 20 dsp-ova i njihov nacin je drukciji. oni iz nuenda sve izbacuju kroz buseve u pulsarov mixer i mixaju u njemu. tako san i ja radi kad san ima 12 chipova. :roll: ja bi moga prebacit pulsar u xtc mod i koristit ga ko uad i powercore, ali onda pulsara svodin na najobicniju karticu i njegove mogucnosti routhinga svodim na minimum i u tom slucaju vise gubim nego dobivam. najidelanije bi bilo da ga je moguce istovremeno koristit u oba moda, ali nazalost to nije moguce. e zato mi je ovaj p-100 dosa ko narucen iako nebi minja pulsara pa taman da nema niti jedan jedini efekat ni instrument, samo sto bi mi u tom slucaju trebalo puno manje dsp-a. ma, to ti je meni sad tesko objasnit ovako ricima. nadan se da ce bit prilike da ti uzivo demonstriran pulsarove mogucnosti. ![]()
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Planiram kupovat UAD-a.Ajd mi recite sta u osnovnom paketu dobijem i koliko me kosta dok ga dovedem u stanje koje je normalno.Dal postoji****software za njega?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Evo sta ide sa Project a sta sa studio packom ![]() TI kupi ovaj project sa kojim maltene ne dobijas nista sto je vredno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ton magistar
|
![]()
mozete dilit na 3 dila, ali sto kad pozelite kupit po jos jedan uad?
![]() |
#6 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja ga kupujem oko 15.12.
Ako me budes htio cekat do tad,super,a ako ne.....sta ja tu mogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
UAD-1 PROJECT PACK = 461EUR
UAD-1 STUDIO PACK = 844EUR S tim da ako kupite Project dobijate 14 dana probe za STUDIO, pa ako vam se svidi doplatite full registraciju! Ko je probao i ostao je na njemu. Sa TC je bilo malih problema sa drajverima, ali se daju rijesiti!
![]() |
#9 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Lekic
|
![]() |