|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Yeah! Ovaj alesis mi je otkrice!
Cini se super. Radije njega nego Phonic. Ako ga kod nas prodaju, pretpostavljam da je to verzija za 220 struju. Jer na njihovom sajtu je samo dokumentirana 110 verzija.
- -= - =- = - = - = - = - = - - SHOT http://www.elemental.hr - -= - =- = - = - = - = - = - - Last edited by Shot; 01-09-2005 at 11:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa to vam je kao i Furman o kome sam vam govorio(mozda je kvavlitetniji).
To je konditioner koji sprecava ulazak smetnji iz mreze (tranzijentni harmonici koje obicno stvaraju elektro motori kod zapustanja) Ta sprava ustvari sluzi ljudima koji imaju svoje rekove sa hardverom i prikljucuju se na mrezu koje kude(kao muzicari iz benda na svirkama) i sriti im rek od udara iz mreze npr. tiristori od rasvete na velikim koncertima. Tako da uloga u nasim home varijantama je potpuno bezznacajna jer nema bateriju koja ti drzi sistem neko vreme da sigurno uradis izlazak iz sistema! Treba ti UPS |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Imam pitanje kad je rec o uzemljenju... Imao sam par puta problema sa pucketanjima, pogotovu sa digitalnim iredjajima kad je signal isao preko S/PDIF-a... Da li je resenje uzeti FURMAN PM-8 SERIES II POWER CONDITIONER ili nesto slicno njemo ima ih raznih, posto pise da on za razliku od FURMAN M-8 POWER CONDITIONER ima "Zero ground contamination circuitry"?
Znaci netreba UPS, Ctrl+S je davnih dana uslo u nase prste, nego nesto sto ce da mi dovede u red uzemljenje + sva ostala sminka... provides this, provides that! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Zamolio bih te da ne spamujes na ovakav nacin.... pozeljno je i dovoljno pitanje postaviti samo jednom, negde... ako neko zna, odgovorice ti (i ako ga ne mrzi da kuca) Hvala pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows VISTA 64 bitna verzija: koji softveri rade na tome ? | MrHeavy | Audio Software | 8 | 23-05-2008 05:16 PM |