|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
pa vidi recimo:
Moj slucaj je specifican-imam i digitalni mikser, i Lunu i Box. Miksetu koristim kao mikser na zivoj svirci, a kao kontroler u studiju, s tim sto za visekanalna snimanja koristim i mikrofonske preampe sa miksete posto luna box ima linijske ulaze i izlaze i to -10dbv ![]() E sad, dobar setap uz lunu i box moze da bude recimo neka Mackie mikseta sa direct outima zakacenim na ulaze box-a, a kao kontroler mozes onda da pazaris sta ti se svidja (kazu da su ovi Behringer kontoleri best buy, ja ih nisam koristio, mada u reku imam jednu njihovu spravu koje se ne bih nizasta odrekao (DEQ2496), u svakom slucaju mislim da midi kontroler moze da ti pruzi taj osecaj pod prstima....)
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa audiophile 2496 | kalson | Computer Hardware | 9 | 11-01-2008 04:10 AM |
Audiophile 2496 problem | phil.milmax | Computer Hardware | 2 | 12-04-2007 11:27 AM |
edirol da-2496 | ridge | Computer Hardware | 2 | 05-03-2004 06:12 PM |