|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
MAO
|
Quote:
imao sam samo jednu priliku da se time bavim - uporedjivao sam konverziju radara1 (48/16) i RME Hdsp9632 u istom modu.. nisu bili idealni uslovi ali nisam cuo nista zbog cega bi odustao od RME-a u tom sessionu.. sve se bacalo na komp, pa sam morao da odlucim dal usnimavam direktno, ili da spdifom koristim radarov konverter... doduse, napominjem, sve se ovo desava na genelecima 1032a koje sam u medjuvremenu omrznuo... cuo sam neke legende o tome dastize novi radar, al jos mi niko nije potvrdio.. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Interesantno mi je to sto kazes za titanium, ti driveri imaju malu zaostalu energiju(konstrukcijski), mala izoblicenja, ali zato imaju izrazene rezonance na visokim. Vecini ljudi zvuce preostro. Mozes li mi navesti jos neki razlog zasto ti se svidjaju? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
OK, nisam dobro procitao, misli sam da ti se svidjaju titanium driveri. Sad se vec prica poklapa
Da, soft dome uglavnom ljudi vise vole, iako i oni imaju svojih problema. Sto se midova tice, tu je jos vaznije od kojeg je materijala membrana. Pogledaj www.d-s-t.com ako te zanimaju kvalitetni driveri. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Ja takodje postajem lagano fan soft doma ...... zbog slicnih razloga , tipa zamora i sl ..... mada mi se cini da su titanijumski precizniji ......
varam li se ..... ???? Pozdrav |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Imas dosta informacija i rezultata mjerenja razlicitih komponenti na
www.linkwitzlab.com , nije lose procitati. Linkwitz je mjerio zvucnike koji imaju membrane od razlicitih materijala, iz toga se moze dosta zakljucit. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|