|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() hvala ![]() bdv: iman doma dva vladova albuma - originale, koje mi je on posla (sa autogramon). ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
@ton_majstor
Kolega, hvala za ovo kolega ![]() ![]() Nadam se da ces ovde svojim iskustvom i znanjem doprineti boljem shvatanju produkcije i tehnike. Evo ja sam se pretvorio u UVO. ![]() Salim se malo, ali sam ozbiljan. Tako da za sve sto imas da .... , pucaj. ![]() @Ivan Naravno
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Mislim da VG ima malu kreativnu krizu!
![]() Skidam kapu za bubanj! (realy live sound) Za nacin na koji je odsviran bas mogu samo reci - DragAne majstore!!! (mada mi se sound bubnja i basa malkice razmimoilaze) A aranzman, atmosfera i koncepcija cijelog CD-a... ![]() Sorry, majstore...
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Evo i ja sam nekako nabavio originalan Vladin Cd i odmah ga ubacio u komp.da vidim sta se desava....I kad malo uporedim sa predhodnim Vladinim radovima,sve mi je malo cudno..Pjesma hoce da iskoci iz kompa.i ne silazi sa crvenih podioka na vu-metru a ni fizicki izgled pjesme mi nije jasan....ima puno onih odrezanih siljaka i prenapucana je..Pjesma mi je OK za slusati,nije zivcana i ne umara.
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Zid
Ovo sa tvojom lokacijom - treca kuca od benzinske pumpe ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Meni je drug poslao razglednicu iz USA gde je umesto ulice i broja (posto nije znao) napisao 'kuca pored crkve', i - stiglo.
![]()
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mene kad pitaju gde stanujem onda ide odgovor - Znas li gde je zeljeznicka stanica? Da? E pa ni blizu!!......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Jebote sad ste me stvano zainteresovali .... tako da ne mogu da verujem .... ali zbog vas mozda i kupim .... jer nemam zivaca da cekam da mi donesu ...... ali ako nije mrkli mrak ...cuvajte se ...moja osveta ce biti ....
![]() ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja sa moje strane mogu samo da cestitam Vladi na pesmi - Nisam Ljubomoran!
TO je tako dobro aranzirano, sa takvom energijom i sarmom, da sam se odusevio na prvo slusanje! Imamo posla sa velikim majstorom! Izgleda jednostavno, ali nije...i u tome je caka! To ne moze svako. Moje zamerke su minimalne i mogu se odnositi na neke delove teksta i na to da se mogla u spot ubaciti i neka madjarica...Svaka cast Vlado!! Jako je dobro!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vlado Georgiev - Hej Ti @ Barba Studio | ProkDu | Pricaonica | 8 | 11-04-2009 03:51 PM |
Vlado Georgiev - Singl.Novi album?? | Tribal_kg | Razno | 89 | 29-07-2007 02:36 AM |
Vlado Georgiev::: 23.02.2005 | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 23-02-2005 10:51 AM |
Vlado Georgiev | Zid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 28-01-2005 11:21 AM |