|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
URS S seriju nisam ni koristio... Od URS N i A sam najvise ocekivao i uradio sam jedan mix sa njima - razmisljam da ga uploadujem,mada to nije pametno jer pesma jos nije nigde objavljena - u fazi sam menadzerisanja
![]() Kakvi su tvoji utisci za S? Ajde bas si me zainteresovao. Imam vokal snimljen sa UA M-610 preamp + AKG Solid Tube i Focusrite EQ je magicno delovao na ovu kombinaciju da dobijem ako to moze u boji da se opise "snezno bele" ciste vokale! Ono za sta sam mislio da ce mi trebati Avalon. U svakom slucaju ga treba imati u svojoj paleti. Kompresor : ima nesto zanimljivo u njemu kada se igras sa parametrima... na primer attack kada smanjujes od 1ms...do 0.x ms...bas se dobro cuje promena u sound-u. Po meni su ova dva plug-ina dobra kada zelis da vokal bude extra cist/svetao i prezentan. Nisam ih isprobao kako rade na instrumentima. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD-1 : ?ta posle 14 dana ? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 20-02-2009 11:31 AM |
A sta posle...? | AVaX | Vlado Georgiev | 1 | 24-02-2005 05:17 AM |