|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Ispod 1500e......
Boga mi, Direktore, ne bih se slozio s' tobom. Iz licnog iskustva.... Imao sam sledece kombinacijame mic+ pre AKG c1000 + spirit mixer AKG c1000+ Behringer t1953 Akg C3000+ t1953 Akg c3000 +mackie vlz pro Akg c414 b-tl2 + mackie Akg c414 + dbx 376...... Svaka sledeca investicija, bilo promena mikrofona, ili preampa se osetila. Ova poslednja varijanta je nesto ispod 1500e, a daje vrlo pristojan rezultat. Ne kao sledeca kombinacija (U87+ La610... , nekad), ali....@Gulanfer Ja sam jako zadovoljan zvukom mackie preampa, pogotovo kad ga vec imas ( i to 4 komada), nije losa varijanta da uzmes neki maaalo skuplji mikrofon, a kasnije, ako bude potrebe dokupis preamp. Od mikova ti predlazem Rode nt1000 (imam 2 kom i jako sam zadovoljan za te pare) koji je ispod 300e,mozda caki neku Oktavu, a ako ipak hoces i preamp, ja bih probao DBX mini-pre i te Presonuse na A/B
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Ja nisam namerno pomenuo nt1000 koji posedujem, jer je covek rekao da bi voleo misljenja o konkretnim pitanjima..
Moja prva preporuka u toj klasi bi bila nt1000, definitivno. Ja sam jako zadovoljan.
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|