|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Ja sam mislio na analogni mix. Ovo su sve digitalni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Sto se tice analognih studijskih miksera, iluzorno je i razmisljati o njima stvarno su preskupi ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
A ti odmah napisao 2 da bi imao 300
![]() Ma placam pice, nema sta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Ma greska majke mi !!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
pa dobro,koji patch mi preporučujete da mo?e primiti do 32 kanala? i kako funkcionira taj vrag-da li i tu ima send-ova za vanjske hardware efekte i ostalo? (a ?to se tiće mackia pa zar prodigy nije (aka liam howlett) hvalio tog mackia na sva usta? i to 32-8 ili kasnije d8b?) jebi.. sad ...pa ne mislim snimati cijeli orkestar ili čisto akustičnu glazbu! to o čemu vi pričate,pa to su bole?tine od kojih 20 000 eura!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Prodigy je radio programing u Reasonu i koristio je "Mackie room" (gde je stvarno Mackie 32/8, ali je to samo project room) u Strongroom studiju, da bi kasnije sve propustali kroz Neve mixer, a mixali u "Pro Tools room-u".
32 kanala odjednom, a da valja, nema za male pare, pa je to ujedno i moj predlog. Zaboraviti na tu opciju. Ukljucivati u neki manje kanalan kvalitetan interface po potrebi ono sto treba da svira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Zemljak evo ti jedan dobar tip" za mixser obavezno kupi analogni , ja sam imao i yamahu02r,mackie 32 ,(MACKIE nije toliko los kako kazu tvoji drugari ,moras nesto imati u rukama pa da to kudis i hvalis) e ovako dobar a ne tako skup je mix D&R Dayner,normalno polovan ja sam odusevljen s njim , imam Spl chanel one preamp ali kako njega imam neke stvari usnimavam preko njenog preamp-a jer tako dobro zvuce za nepovjerovati isto tako eq.Stvarno te miksete nisu nesto poznate na balkanu al u Evropi drze i za ?(skrivene adute) :
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
Sigurno ne bih pricao da licno nisam imao priliku da se uverim u to. Cak sam mnooogo radio na Mackie mixeru 32/8+ 24 exp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam, cudne su sve te price oko opreme. Meni je npr. Radetic sit nahvalio Behringer mx9000. A Mackie, ne znam, Oggy, mislim da je to ipak dobro, kad pogledas koliko kosta. A da ima primenu, ima
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje | mirdaa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 06-03-2009 12:01 PM |
problem sa Pro toolsima | Max | DSP forum | 38 | 13-10-2005 09:50 PM |