|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
@ dushan
lud lud luuuuuud ![]() citam ovo tvoje i zamisljam onu dvojicu iz A je to ![]() @ Shot prvo, naravno da nema ljutnje ![]() ovakvi komentari mi najvise i znace ![]() ovo tvoje kopiram i stavljam u "to do" listu da, ovo je premix, cisto poslozene trake i isprobano par caka da vidim u kojem cu smjeru. stavio sam online da ekipa iz benda skine a da ovdje pitam sta da napravim sa prokletim vokalom par komentara: nazalost, snimljeno je tako kako je. kontrolu nad hi hatom nema jer njega hvatam gdje procuri (snare traka koja je lagano gate-ana i overhead). nazalost, ovaj overhead me jako muci, u pitanju je samo jedan kanal. ako idem na mono mix onda mi ne smeta....ali ne mogu ga rasiriti nikako, kopirao sam traku i igram se sa malim delay-om i obrtanjem faze...ali uvijek nekako cudno zvuci. moram jos probat lagani detune ili polagani chorus staviti na jednu traku. sto se tice cijelog bubnja, intuicija mi je bila dobra ![]() poslao sam sve trake u jednu grupu i onda sendom sve poslao u drugu u kojoj je waves Rcomp namjesten da gnjeci ![]() kazete da treba jos da gnjeci? ok, pokusat cemo ![]() za sada mi je na pameti trigati neki sempl kicka sa cvrstim niskima i opcenito probati postici nekako cvrsci zvuk. moram priznati da je ovaj mix slozen tako da bude "vise bend manje elektronika" no dobra stvar je kada nekom nesto radis iz usluge onda imas potpuno odrijesene ruke ![]() a i danas sam se vidio sa prijateljem koji ovdje svira...i doslo je do nesporazuma izmedju njega i mene....ja sam shvatio da je ova pjesma najbolje napravljena od svih koji su mi dali a on mi danas kaze da je to najgora ![]() no, kako bilo, sada sam se uhvatio ove....veci je izazov ![]() enivej, HVALA svima na sugestijama ![]() imam vikend za isprobavanje ![]()
-- De?urni mrgud Last edited by zvincic; 15-07-2005 at 01:58 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo 3 ne vidi Antares Auto-Tune DX? | Gianfranco | Audio Software | 18 | 12-10-2005 06:18 PM |
Antares Auto Tune | ANITA | Audio Software | 35 | 03-05-2005 04:48 PM |