| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  20-05-2005, 04:06 PM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2005 
				 |  FRUITY LOOPS PROBLEM HITNO!!!! 

Kad ukljucim Fruity, ucitam bilo koju stvar i pustim play ne cuje se nista. Pise sam "waiting for input"????? Sta je bre ovo. Nece da pusti nista. 
				__________________ burp | 
|   |   | 
|  20-05-2005, 05:17 PM | #2 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Balkan 
				 |   

sjedi i napisi koje i kakve si instrumente (semplove) koristio ili mozda VST da li si nesto brisao, pomjerao u medjuvremenu malo dublje opisi probl.? pozzzzzzzz | 
|   |   | 
|  20-05-2005, 06:36 PM | #3 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2005 
				 |   

Koristio sam zadnjih par dana neki trip VST-i koji sam skinuo sa nekog budj sajta. VSTI je u fazonu da pravi randomizirane noizeve. On mi je prilicno problema pravio (iskljucivao se Fruity zbog njega). Sada kad kliknem na preview nekog wav sempla u Fruitijevom browseru cujem zvuk ali kad ga ubacim u neki kanal i pustim ne cuje se nista.  U desnom gornjem uglu mi samo sitno pishe waiting for input. 
				__________________ burp | 
|   |   | 
|  20-05-2005, 06:43 PM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Jan 2005 
				 |   

Reinstalacija .....dragi moj Watsone ....... Pozdrav | 
|   |   | 
|  21-05-2005, 12:45 PM | #5 | |
| Member Join Date: Jul 2004 Location: Zagreb 
				 |   Quote: 
 napravi ovako: uzmi dll od syntha za koji mislis da ti pravi probleme i makni ga iz vst foldera, ucitaj ponovo fruity projekt i vidi da li ces sad moci nesto napraviti... 
				__________________ "If there's one thing you can say about mankind, there's nothing kind about man..." | |
|   |   | 
|  21-05-2005, 02:15 PM | #6 | 
| Senior Member Join Date: Jan 2005 Location: Dalmacija 
				 |   

Meni se znalo sli?no desiti kada sam svojedobno koristio FL 4. Kolko se sje?am problem je bio u pojedina?nim zvukovima koji su radili probleme kad bi ih u?itao. Zvuka ili nije bilo, ili bi ponegdje bio katastrofalan. Songove ve? uradjene za primjere u FLu isto nisam mogao u?itati. Ma reinstaliraj u slu?aju da ti je prije radilo u redu, ne gubi? ama ba? ni?ta osim par minuta.   Il ru?no makni sve ?to si ubacio u njega, ali bolje reinstaliraj pa ?e se sve vratiti na default FL zvukove. Ali to su ti ljudi ionako ve? rekli..   | 
|   |   | 
|  25-05-2005, 06:54 AM | #7 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2005 Location: Hrvatska (Zagreb - Varazdin) 
				 |   

A probaj ovo: Idi na Start>All programs>FL Studio>Advanced>Reset settings
		 | 
|   |   | 
|  24-06-2010, 11:50 PM | #8 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2010 Location: serbia 
				 |  Re: FRUITY LOOPS PROBLEM HITNO!!!! 

skini andy wax tutorijal odgledaj par puta,upali qbase i nastavi tamo gde si stao .Veruj mi fl studio je krs ali ozbiljno      | 
|   |   | 
|  25-06-2010, 05:35 AM | #9 | 
| Superoperater Join Date: Jan 2008 Location: Beograd 
				 |  Re: FRUITY LOOPS PROBLEM HITNO!!!! 

+1

__________________ Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. | 
|   |   | 
|  26-06-2010, 02:46 PM | #10 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2003 Location: Split 
				 |  Re: FRUITY LOOPS PROBLEM HITNO!!!! | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Fruity Loops 9 | dejankuki | Audio Software | 0 | 10-09-2009 11:08 AM | 
| Amplitube + Fruity Loops | Koshpa | Gitarska Produkcija | 19 | 10-09-2008 09:20 PM |