| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  21-05-2005, 03:15 AM | #4 | 
| Mason Join Date: May 2003 Location: Otkude Ni?, Serbia 
				 |   

Vidis Clusterchorde, to sa juhom u samperima sam i ja primetio, ali boga mi i vesto izbegao, ili barem umanjio. Tj., ako sam dobro primetio, ta juha je znatno manja ako instrumentima u sampleru dajes razlicite buseve i razdvajas ih po kanalima na mixeru same kartice. Recimo Cubase project sa sa npr. 16 stereo ASIO kanala  od kojih nekoliko njih odvojis za sampler. U samom sampleru kazes da ti kick ide recimo na bus 2(bus 1 po navici uvek ostavljam za send FX), snare na bus 3, cinele na buss 4 itd. Stvarno se Kontakt bolje ponasa nego kad sve iz njega shipchis na isti bus. Kontakt 2 je u odnosu na ostale SoftSamplere stvarno mnogo lepo odradjen, a i njegovi impulsi uopste nisu za bacanje.... 
				__________________ http://www.facebook.com/idekius | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Kakav treba da je demo? | tom | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 22 | 29-08-2009 11:03 AM | 
| Vintage... i to kakav... | sRce | Pricaonica | 1 | 04-12-2008 08:44 AM | 
| Kakav koncept !!!! | DaBear | Razno | 11 | 31-01-2008 11:02 AM | 
| Kakav problem... | "7" | Computer Hardware | 2 | 17-04-2007 11:44 PM |