Da ne bude zabune : knjigu ne izdajem ja ( video sam i takva razmisljanja ) . Vec postoji mogucnost da je izda Mikro knjiga . Kako je doslo do toga ? Pitao sam ( slucajno ) sta planiraju izdavati u vezi sa muzikom/muzickim softverom - jer su izdali vec dosta toga ( sve do sad sto se pojavilo , ako ne gresim ili skoro sve ) .
Rekao mi je : nesto praticno , tipa Akordi i hvatovi na gitari - veca je ciljna grupa nego za muzicke programe . Pitao sam : zasto ne biste izdali nesto u vezi posprodukcije , dobro bi se prodalo ? Pitao me je da li imam predlog i rekao da se moze dobiti provizija , ostavio mali . Odgovorio sam da posecujem par foruma gde cu se informisati o mogucem naslovu i odgovoriti za par dana . Par dana je proslo . Idem sutra da odrzim neko predavanje u Bogosloviji . Reci cu da ipak izda hvatove na gitari ( bas nam/mi tako nesto treba , ne znam ih ni par hiljada ) . Ili knjigu o psima . Ili o srpskom/hrvatksom/bosnjackom jeziku ...
P. S.
Na osnovu cega tvrdite da se ovaj forum bavi audio produkcijom i tehnikama postprodukcije ? Ja bih rekao da se jedino time ne bavi ( ako ne racunam opsesiju : kako napraviti sto glasniji snimak ) . Napravite dobru reorganizaciju foruma . Muziku ostavite za kantu ili off topic ( prakticno ) .
|