|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
VIP Member
|
![]()
Svime sto ste napisali okarakterizirali ste me kao nekotroliranu, preosjetljivu, impulsivnu i iracionalnu osobu.
Ako smatrate da sam zasluzila takvo ponasanje, onda grijesim troseci i ovo vrijeme i ove rijeci. Porazmislite malo bolje o svemu. Jer iako mi je strasno tesko odvojiti se od ovog mjesta, samo bi mazohizam iskazala svojim daljnjim boravljenjem ovdje. Dobro razmislite. Necete izgubiti svoje clanstvo, niti nista posebno vazno u vasim zivotima. Ne postoji realna ugrozenost, ali vi ne zelite nikakve posljedice vlastitih djela. A ako imate vise od 7 godina, morali biste prihvatiti da to tako u zivotu ide. Npr. posljedica vasih djela je da ste me povrijedili. Da, ugasit cu kompjuter i zaboraviti na vas uz dobar film i dobar zagrljaj. Ali to ne umanjuje stvarnost posljedice vasih rijeci. Mislite da bar na forumu mozete djelovati bez posljedica? I provocirati namjerno samo da biste dokazali jednu od teorija: 1) Da ja reagiram na provokacije 2) Da mozete biti na forumu bez posljedica vlastitih rijeci Poceli ste sa ozbiljnim poigravanjem. Ne drzite se pravila igre. Ja ovu igru vise ne igram. Prljava je. |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
@ANITA
Hmm..... prije nego objasnim cijelu situaciju s tonalinom, moram iskomentirati bumbara koji niti zna sto se dogodilo, niti ga zanima, vec prosuduje (a to je radio i prosli put) na osnovu predrasuda. Sto reci o tome? Ako ste svi dobili dojam da ja ljude izbacujem sa foruma po vlastitom nahodenju i svidanju, onda imate nisko misljenje o meni. Dobro da znam.@ Eto ga opet..........! Bolje da sam OPET bio pasivni posmatrac! Pratim ja sta se desava samo ne ucestvujem u tome, i nemoj da se kunem da NISAM NA TEBE MISLIO kad sam rekao da se treba voditi racuna o toleranciji i o CRVENOM KARTONU I PENDREK ZAKONU. Ahh da i JAKO ME ZANIMA STA SE DESAVA NA FORUMU. Ustvari zao mi je (ako bas hoces) da se postavlja pitanje banovanja jednog clana foruma kao sto je tonalino jer je konkretno meni a i mnogim drugim izasao u susret svojom pomoci. To je nepotrebno! Mislim da je MOJE PRAVO DA KAZEM SVOJE MISLJENJE KOJE NEMA AMA BAS NIKAKVOG UVRIJEDLJIVOG SADRZAJA jer se radi o tako ozbiljnoj stvari kao BANOVANJU. Za mene ti u ovom slucaju nisi "zensko" nego ADMINISTRATORICA koja mora donjeti prvenstveno PRAVEDNU odluku i emocije ostaviti po strani, kao sto i administratorski kodex i mjesto nalaze. Licno mislim kada bih ja kojim slucajem bio OPRAVDANO banovan da se ne bih vise nikad ulogovao pod nekim,sta ja znam, drugim imenom itd. Uostalom treba samo pogledati kako se u napetim situacijama ponasa VELIKI drRu,kako komentarise i kako smirujuce reaguje i TO ,po mome misljenju ,treba da bude i neki pravac za sve rukovodioce foruma! Lako je covjeka udaljiti,treba ga priblizit eeeeeee to je za mene vrlina! I daaa, varas se, licno imam VRLO VISOKO MISLJENJE o tebi kao uostalom i vecina forumasa. Eto........morao sam samo da pojasnim sta sam htio reci gore! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
Neminovno je ono sto sam rekao i u telefonskom razgovoru Branislavu (dRu). Morace se ili promeniti pravila ili ljudi. Trece nema. Ja ne mogu da ucestvujem u osudi nekog ko je samo radio svoj posao (koji bih, ruku na srce, licno radio mnooogo drasticnije). Kad bi se par ljudi opeklo kako treba, vise nikom ne bi padalo na pamet da bude agresivan prema bilo kome (bilo musko ili zensko), vec bi se pricalo sa puno medjusobnog uvazavanja (ili se ne bi pricalo uopste, a i cemu prica sa nekim koga ne uvazavas).
Zelim javno da kazem da apsolutno podrzavam ono sto je Anita ucinila jer to nije bila njena samovolja i ona nije jedina koju je doticni svojom arogancijom uvredio i ponizio. Ukoliko se nekome ne svidja ovo sto ja pisem, ne mora niti dalje da cita niti da prati bilo sta od postova sto napisem. Ipak ljudi imaju prava na izbor, a ja svesno biram da cu stati iza onog za koga verujem da je ispravan i maximalno ga podrzati, pa makar znacilo to i moj odlazak. Kao i uvek, vecina je uvek u pravu... (?) |
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|||||
![]() |
![]() |
#35 |
Administrator
|
![]()
Poprilicno smo se svi mi, kao Forum zajednica, udaljili od osnovne Oggyjeve ideje, a ona je okrenuta unapred, a ne unazad.
Forum je ziva stvar, pulsira, prolazi kroz odrastanje. Velicina ljudi i jeste da oproste, da zaborave na zivotne trzavice.... a nase je da se na ovom mestu osecaju sigurno i prijatno. Oggy je mislio: sta dalje? Imamo ideju kako da Forum preraste pubertet. Bice prilika i povoda za ovu temu. i jos jedna jako bitna stvar: ljudi nisu ovde okupljeni zbog Foruma (i nekolicine nas), vec upravo suprotno. Forum postoji zbog ljudi. Svaki clan je bitan (ako je dobronameran). A to nosi tezinu i odgovornost svakog od nas (ovde ne mislim na admine ili neke druge titule, vec generalno na sve nas.) Pozdrav i cuvajte snagu za plemenite akcije koje nam slede na Forumu ![]() ![]() ne verujem da neko ne zeli da bude deo odrastanja jednog skromnog Foruma u nesto mnogo vise ![]() ![]()
#36 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Nije valjda da ti i dalje ne ?eli? da prihvati? da je taj moj post iako sprdnja zaista bio funkcionalno ta?an i nije napisan da bih se tebi li?no podsmevao??? Pa nisi ti Kemi? pa da se ljuti? zbog tog posta, kako je on uop?te od po?etka mogao da bude li?no usmeren protiv tebe? ![]() A niko te nije opomenuo za taj "rock tutorial" nego za jedan uvredljiv post pre toga, seti se sam. I kakav crni klan, pa ja najmanje znam ljude na ovom forumu od svih vas. Jbt, ne mogu da verujem da si takvo ni?im izazvano zlopamtilo, pa kad ve? pominje? tog istog Divinera, ja i on smo se isto poka?ili pa smo posle toga normalno komunicirali, ajde pre?i vi?e preko te pri?e na onoj temi! Mislim, stvarno ne mogu da verujem da neko mo?e da mene istripuje kao nekog ko je zlurad i zlonameran ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 | |||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
#38 | ||
Junior Member
|
![]()
Draga ANITA, ti si potpuno pogresno shvatila sve ovo, jer niti sam ja problematicna osoba niti nesto eksplicitno trazim kavgu sa tobom. Sve sto si napisala u objasnjenju Mogliju u vezi sa raspletom situacije nije bas islo tim tokom ali nemam vise volje pricati istinu koju neko brise jer mu ne odgovara. Navescu samo dva najbitnaija momenta.
Nisam napisao nikakvu nepristojnu poruku u vezi sa hranom koju ti jedes vec samo napravio vic na osnovu slike koju si postavila a koju si, posto si kasnije i sama primetila da ona i nije bas reprezentativna, izbrisala sa svog posta. Sto je najbitnije ja pri ovome nisam upotrebio nijednu ruznu rec pa cak nisam sastavio ni je i be ![]() Quote:
![]() Svi moji kasniji postovi koje si ti revnosno brisala su sadrzavali samo pitanje: Zasto je prvi post izbrisan, opet bez ikakvog vredjanja tvoje licnosti, jedino ako vredjanjem ne smatras moju konstataciju da bi ostali admini trebalo ipak da razmisle o ovome sta se upravo dogadja i da si ti ulogu admina shvatila preozbiljno a sto ti nikako ne daje za pravo da brises postove kako ti je cef ili mozda kada sam napisao da tvoji postupci nisu bas demokratski na sta si ti odgovorila da je bas zbog demokratije na ovom forumu obavezna hijerarhija. Grdno se varas, demokratija je pre svega tolerancija a hijerarhija u njoj je samo nuzno zlo a ne prioritet. Ne zaboravi da postoje i ljudi koji ni zbog kakve hijerarhije nece odstupiti od svog demokratskog prava da kazu sta misle ![]() Druga neistina se odnosi na tvrdnju: Quote:
![]() ![]() Uzdrzavam se daljih komentara jer sve postaje stvarno besmisleno a pomalo i zamorno pogotovo za ljude koji nisu u toku svega ovoga ![]() |
||
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
sto se mene tice
zaobilazim u sirokom luku sva off topic prozivanja (ne citam ih, kao sto i praktikujem poslednjih par meseci) i odgovaram samo na pitanja tehnicke prirode gde mogu da pomognem.. dosta mi je svih ovih silnih prepucavanja... gubljenje dragocenog vremena, ako se ja pitam pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
#40 |
Junior Member
|
![]()
Mislim da si vrlo pametan sto tako postupas
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Indijski narodnjak - aranzeri obratite paznju na - AranzHMAN! O.o | InsaneEyes | Razno | 7 | 01-04-2009 03:38 AM |
Na sta da obratim paznju ? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-11-2006 02:30 AM |