|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam ti lepo opisao sta sve mozes sa ovim mixerom,ali sve zavisi od tvojih potreba i od toga sta nameravas da radis u studiju.Ja se mnogo bavim snimanjem zivih instrumenata pa mi mixer dodje kao ad konverter,kontroler i ponekad kao finalni mixer.
Obzirom na brzinu razvoja plug-inova i njihovu cenu(znate na sta mislim),siguran sam da ce u naredne dve godine svi proizvodjaci hardverskih efekata sem preampa,kompresora...itd da se preorjentisu na softverske mada mislim da ce da ih vezu za hardver(kartice poput UAD-a)da bi ih zastitili od piraterije. Znaci ako ne usnimavas vise kanala odjednom,ako radis sa semplovima,UAD je bolje resenje za tebe(mada ga nikada nisam imao prilike cuti). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
digital mixer (interface/kontroler) | filip | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 23 | 30-12-2006 02:40 AM |