|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() I one kasnije Fender made in Japan gitare su jako dobar posao, imao izuzetno dobrih komada za ne vi?e od 300-400 evra. Ne znam za?to se ljudi toliko lepe na to made in USA, ve?ina novijih modela koje sam probao su daske, ?ak sam svirao i neke signature gitare koje su zvu?ale krajnje prose?no a ko?tale su kao boga oca kajgana. ![]() @Zvin?i? Aria je bila ozbiljna firma u usponu sve do druge polovine 80-ih. Kao i Ibanez, po?eli su sa dobrim kopijama, pa su kasnije pre?li na svoje modele. BIlo je tu vrlo dobrih gitara, ?ak su i neke "celebrities" svirale Ariu, da bi onda firma uletela u finansijske probleme i pukla. Ovo je sada reoformirana "Aria", i uglavnom rade budget gitare. Ima nekoliko modela sa kraja sedamdesetih po?etka 90-ih koji su onaku u fazonu Gibson-Ibanez Musicians, koji su gitare u svakom pogledu ravne najskupljim modelima bilo koje renomirane firme, a jeftiniji su na tr?i?tu jer na glavi pi?e Aria a ne Gibson ili ne?to drugo. Quote:
![]() Ja u stvari i nisam zaljubljenik u ispitivanje i probavanje instrumenata. ?ta sam nau?io je uglavnom posledica nekih kupoprodaja, i toga ?to mi je blizak prijatelj ranije bio trgovac gitarama, pa zna jako mnogo detalja, naro?ito vezano za te gitare koje jako dobro sviraju a tr?i?no su jeftine. On mi je i prodao fazon za Squier gitare koje su made in Japan, kada sam krenuo u potragu da kupim neku fender gitaru.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Snimanje "plastichne" gitare... | kVu | Audio Produkcija - Tehnike | 37 | 18-12-2004 08:08 AM |