|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
Naravski, za to prvenstveno, al ako sednes pa se pomucis moze i za mix a i za svirku.
![]() |
#32 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
hmmm....svirao sam u nekoliko navrata na jcm900 slx stotki....i razvio misljenje da je to pojacalo bez karaktera... nedavno smo se zezali u prostoru sa jednim slx-om a kraj njega stari Hiwatt custom 50. marshal je u ovom slucaju zvucao kao igrackica :oops: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
E vala nisam mogao da odolim, i samo zbog ovog sam se registrovao!!.. elem....citam i ne mogu da verujem kolko( CAST IZUZECIMA)!!
Te masno te slatko te igracka te ozbiljno te smesno pa tuzno pa digitalno fuj pa analogno etc etc etc... Pa evo 20 g. se bavim muzikon neposredno,gitara mi je zena ![]() ![]() ![]() ![]() Neko gore rece da decko koji je poceo ovu temu ne juri fancy opremu ,potpuno tacno!! Trazi brate svoj sound pa ako je to i ei Nish a tebe dize ,TO JE TO !! i poseban Pozdrav za Kreku Veso od Marshalla !
![]() |
#35 |
Moderator
|
![]()
Pa, evo Ravene, da ja tebi nesto kazem...
Ja kao clan ovog foruma i moderator ove rubrike ti na lep nacin skrecem paznju da je tvoje ponasanje potpuno neprimereno i neprikladno. Koliko vidim, ovo je tvoja prva poruka, a ponasas se kao da si Satriani (ko zna, mozda i jesi, ali nema ni veze...) i samaras ove momke koji su vodili debatu oko izbora setup-a za gitaru. Ne zelim da u pitanje dovodim tvoju kompetentnost, posto ne znam ko si, ali definitivno dovodim u pitanje tvoju retoriku. Dajem ti fore da sam editujes svoju uvredljivu poruku, upucenu ljudima, koji nisu nista slicno izrekli ni tebi, a ni medjusobno. Takodje bih te zamolio da se ubuduce uzdrzis od slicnih komentara, vec da pises samo onda kada imas sta pametno i da kazes osim pukog hvalisanja. Smatraj ovo korektnim upozorenjem (cini mi se da jeste) koje je izreceno zaista sa najvecom mogucom dozom ozbiljnosti. Ukoliko sve ovo budes doslovce prihvatio, zelim ti dobrodoslicu na forum, ali ukoliko mislis da "isterujes pravdu" na ovaj nacin i ovom retorikom, molim te da odmah odustanes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
Potpuno se slazem da i od boljeg ima bolji ,ali mi nije namera bila ni da nekog vredjam a jos manje da se hvalim !?! Jednostavno mi smetaju pojedini laicki komentari tipa> e to ne Valja i kraj!??!Razumeo bih da se komentari ovog tipa vode u zemlji koja ima duge korene i iskustva u muzickoj produkciji (btw. pratim i ucestvujem na jos nekoliko foruma,ali osim ovde jos nigde nisam cuo da neko pljuje bez validnog dokaza i objasnjenja zasto to ne valja ?!),ali na zalost to kod nas jos nije slucaj.
Evo jos jednom izvinjenje za sve koji su se osetili pogodjenim,mozda sam OVerreagovao,ali eto nisam mogao da ocutim . :roll: Drugarski Pozdrav !
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
@ Raven:
Ovo je vec bolji nacin da se komunicira, ali jos uvek nisi editovao svoj prethodni post gde objasnjavas ostalima sta sve rade i kako su glupi. Napominjem jos jednom da su u diskusiji ucestvovali ljudi od kojih su neki gitaristi, ne domaceg, vec svetskog svirackog ranga i pritom su i kao osobe veoma korektni, neki predaju gitaru... Neki su i amateri, ali nije u redu da bilo ko ima takav nastup prema njima. Ja cu te, evo, jos jednom, lepo zamoliti da iz svog prethodnog posta izbrises detalje koji omalovazavaju te ljude, a to ce ujedno biti i znak tvoje dobre volje da sa tim ljudima podelis i svoje i njihovo znanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
@ Raven:
Nisi uvazio moju molbu da editujes svoj uvredljivi post, pa sam to umesto tebe ucinio ja. Izbrisao sam sve uvredljive delove koji se odnose na clanove ovog foruma. Nadam se da se ne ljutis, ali se jos vise nadam da vise neces ni pokusavati da provlacis takvu pricu po forumu jer ce svaki sledeci pokusaj proci isto ili drasticnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Mason
|
![]() Quote:
Ko se lozi na gitare npr. tipa Green Day, HIM i sl. uz malo petljanja i podesavanja POD-a to priblizno moze da postigne. Prvo sam POD-a probao sa Line 6 gitarom koja je stvarno impresivna sa onim emulacijama, ali nama je ipak vise odgovarao Charvel. Do duse to je bolji primerak Charvela (kraj osamdesetih, pocetak devedesetih, made in USA). Pored POD-a, cesto koristim i matorog Rockman-a. Onaj model kao 2xrack. Matora sprava, ali dobro radi, jedino sto mu je zvuk isuvise prepoznatljiv. Tu je i mali Marshall MG15cd i njega ozvucavam, zavisno od potrebe, sa SM57, ili MD421.... Elem, da se vratim na kratko na POD-a. Barem ovaj XT Live, na kome imam prilike da radim, je za mene stvarno impresivan procesor.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitaristi | SumAnuT | Razno | 10 | 02-11-2006 08:59 PM |
gitaristi.... | P4tULjAk^GTR | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 07-04-2005 11:47 PM |
Pomo? ..pomo?...Pomo | idvi | Computer Hardware | 4 | 02-08-2004 05:56 AM |