|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Da sam seo za mikser, seo sam. Da sam producent, nisam imam ljude koji to rade samnom. Da ne znam o opremi, ne bih se bas slozio sa tobom. Mogli bi samo da imamo kviz o namestanju kompjutera i osposobljavanju masine za rad prvenstveno (ovo dobronamerno kazem) Nemam ja sta da se dokazujem ovde. Moj materijal koji treba tek da se radi ce reci sve o muzici kojoj se bavim. Cinjenica je da ljudi sa nasih prostora imaju taj odbojni stav na ljude u evropi i americi. zasto je tako ti meni to reci?? Da odgovorim na proslo pitanje uz pomoc stapa i kanapa. Slazem se da je izvodljivo ali stoji ne pisano pravilo da ako hoces svetski zvuk moras da imas i tu opremu. Razlog zasto sam postavio c800 topik je da vidim koliko je vas na tim prostorima upoznato sa takvim mikrofonom. To sto je od 20-18khz frekventni opsek je bez potrebno da pricam i diskutujem jer znam o tom mikrofonu. Pitanje je bilo usmereno da vidim koliko vas zna o njemu, i da li neko u Jugi je radio s obzirom da ljudi kao ZJ,Vlado, Zana imaju para za opremu od $200k + Eto zmaje toliko o tome, a kao sto je Dushan naveo ranije Mogliju, nemoj da pricas o ljudima koje i ne poznajes. A to sto se povremeno javljam sa topicima to je moja privatna stvar a ne necija druga na ovom forumu da se u startu razumemo. Pozdrav. |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pristup (pre)Masteringu | Manley | Audio Produkcija - Tehnike | 48 | 10-05-2006 04:00 PM |