|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Vidio sam da onaj Zlatko sa YUMIDI prodaje neke Audio PC DAW, nesto malecko izgledaju. Valjal li to sta,bas me interesuje sta je ono?
Ako neko zna o cemu se radi i jeli to samo fol ili svarno oni malecki PC-ovi mogu raditi profi Audio. ![]() Simpa izgledaju :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
one manje varijante su verovatno bazirane na Shuttle plocama koje su pretezno namenjene varijantama za dnevnu sobu odn. nesto sto pusta filmove i muziku.....
Ti "DAW"-ovi su namenjeni korisnicima YuMIDI-ja (za ovo ce me lincovati cevap) ciji su prohtevi.....pa moze se reci drugaciji.......ako hoces pravi DAW kontaktiraj Divinera za konfiguraciju ili Digital Cave-a za rack racunare namenjene DAW-u (za 2000 evra koliko si naveo kao cifru mozes uzeti 64-bitnu konfiguraciju baziranu na Athlon 64 FX procesoru ako se ne varam)... same konfiguraciije su napravljene tako da izgledaju dobro na papiru (neka mi neko da dobar razlog zasto je uredjaju za live svirku potreban dual layer dvd rezac), ali je odnos cena-kvalitet [pretpostavljam] uzasan (kao i kod svih YuMIDI-jevih proizvoda.....cisto moje misljenje)..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
da lepo izgledaju ...
pa po specifikacijama su otprilke iste mashine koje i mi koristimo ... ne znam samo kako se preshot "ohladi" u onome al ajde ![]()
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() stvarno mi nije jasno kako se neko usudio da u isti tekst stavi Prescott i quiet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
A onaj malecki PC mi se ucinio simpa ali ni je nisam optimista kad je u pitanju profi audio! :roll: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Member
|
![]() Quote:
tauzenke! A za Hiljadarku ZNAS KOOOOOOOOJI PC mozes uzet ovdje! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
pogledaj ovo:
http://www.audiozapp.de/ audiozapp je vise puta bio testiran i dobio dobre kritike, future media je division group of bestservice/musicshop u minhenu...
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Evo da dodam, ne treba meni ni giga,ni cubase pro a ni da mi neko servira gotovu kombinaciju.................eto to je Andrija! Vise volim da mu je platforma flexibilna i da ja mogu experimentisat, a i cijene nisu nimalo naivne! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
http://www.audiozapp.de/html/keyboardstest.html
evo i testove u keys i keyboards... mozes kod njih sve indivualno konfigurirati, samo kazes hocu ovo i gotovo ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|