|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
I see!
I meni se isto desilo.Prijatelj mi telefonom napominje da zeli da mi pusti jednu do jaja stvar.Zove se "Run to me". I sretnemo se mi,on mi pusti i meni se kosa digne na glavi,okrene se cela planeta za 360 stepeni. Identicno sa jednom kompozicijom koju sam uradio samo u demo formi i u tom demou sam otpevao Talk To me. Kasnije sam mu to pustio kod mene i nije mogao da veruje! Isto neki Italijani. Taj demo sam godinu dana pre toga,slao saradniku iz jedne druge zemlje,sumnjao sam da je on to prodao i sl... Ali sreca je sto taj demo ionako za mene nije imao neku specijalnu vrednost.Melodiju uopste nisam ni zastitio! Dobra ,lepa melodija ali nista vise od toga. Isto 4 harmonije. Na kraju sam se pomirio sa tim da je neko dosao do iste ideje,bas kao sto se cesto desava da naucnici sa razlicitih kontinenata istovremeno dodju do istog otkrica. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
E-kupovina i jos nekoliko pitanja... | Ficus | Razno | 1 | 05-09-2009 05:57 PM |
Nekoliko trance pitanja | markoff | Audio Software | 34 | 12-09-2006 01:52 AM |
nekoliko pitanja u vezi slushalica | SumAnuT | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-05-2004 01:20 AM |