|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Anita... ne ocekuj ni od koga od nas realnu kritiku... Muzicari smo, imamo predrasude i izrazen ukus, a najrealnija kritika je kritika obicnog slusaoca neopterecenog ovim i onim...
Sigurno si primetila da retko kritikujem tudje radove... To nije slucaj samo na forumu vec i kada sednem sa drustvom u kafic... Ne mislim da sam kompetentan za bilo sta izuzev da eventualno ukazem na tehnicku gresku, falsh... Sad, da li je dobos ovakav ili onakav, to je vec stvar ukusa i donekle ideje i ne zelim da kritikujem takve stvari... Na zalost, ne iz lose namere, kada bih kritikovao neciji rad, uvek bih polazio od toga "Ja bih ovo uradio ovako ili onako..." Sto je jos gore, svojom "kritikom" mozes da odvuces od ideje... Nazalost, sada je vreme kada se svi bave produkcijom i svi znaju sta treba i sta je najbolje za tebe, dobijas ovakve i onakve kritike od kojekakvih uglednih faca, a njihova misljenja su cesto dijametralno razlicita. Pazi ovo... cist primer, na zalost ne smem da pominjem imena... : Odschljakam ti ja sa prijateljima jednu pesmu za jednu javnu manifestaciju takmicarskog karaktera. Pesma bude primljena i dodje do mene jedan lik iz organizacije te manifestacije, inace vrlo ugledan YU kompozitor, radi u jednoj od najvecih nasih izdavackih kuca i TV stanica i kaze nam: -Xxxx, ti si rocker! Nemoj da bezis od toga! Opanjite gitare, roknite distorziju i minimalizujte synthove, bubanj neka zvuci sto zivlje... Je*i ga, lik je faca pa moras da ga poslusas i mi uradimo tako. Ode pesma i ceo trip dodjavola...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|