| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  04-02-2005, 09:44 PM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2004 
				 |  DrumKit From Hell ! 

Da li je neko imao prilike da koristi ovaj software?  Cuo sam o njemu sve najbolje. sama informacija da ide na 9 dvd diskova obecava. Ono sto je zanimljivo je to sto recimo u odnosu na BFD ima i razne perkusije. e sad, ako je kvalitet na nivou bfd-a onda je to lepa stvarcica   | 
|   |   | 
|  05-02-2005, 02:11 PM | #2 | 
| Pro Member Join Date: Jan 2005 
				 |   

U istoj je klasi samo je DFH malo cvrsci i ima bolji room ...... Ostalo je slicno ...neki vise vole ovo .....a neki ono drugo ....vise zavisi od pravca muzike koji radis ........ Pozdrav | 
|   |   | 
|  05-02-2005, 05:39 PM | #3 | 
				 |   

odlicno, meni licno treba za neki malo tvrdji zvuk, mada to nije jedino.  verujem da u kombinaciji sa bfd-om moze da se napravi fenomenalan sound. jos je jedini problem gde smestiti jos tih dodatnih 40gb    | 
|   |   | 
|  05-02-2005, 06:38 PM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Jan 2005 Location: Split 
				 |   

DFH ima jako dobre semplove...doduse, volio bih da se mogu koristit na neki drugi nacin a ne samo sa njegovim suceljem....ne volim bas Kompakt, istina   samo treba imat memorije....puno puno  i onda jos malo   | 
|   |   | 
|  08-02-2005, 03:11 PM | #5 | 
				 |   

ok, ako su nekome potrebne neke dodatne informacije oko DFH-a nek mi se javi na PM.
		 | 
|   |   | 
|  10-02-2005, 09:15 PM | #6 | 
				 |   

e, imam malih problem sa instalacijom dfh-a. ajde ako bi neko mogao da mi pomogne nek mi se javi na mail ili pm. milance@mail.ru | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |