Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-01-2005, 04:26 PM   #17
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Tako je, i meni je zvucno BM i Air serija skoro ista, nego vidi...

ProTools uzimamo u studiju zbog filmske postprodukcije i premiksa za Dolby Digital. Druga G5ica ce terati Logic 7 pa cu da ih sinkujem sa BigBenom. Muziku za prosli dugometrazni film sam kompletno uradio u PToolsu i Nikad vise! Za muziku je ipak Logic ili Cubase, Tools ce mi biti samo kao za film (editing, OMF, premixi), mozda doguramo i do licence Jes da neke osnovne stvari moz zavrsit i na Digi002 (sto imamo) ipak je HD zvucno nenadje*iv ali zaista. Ako se radi na 192 i jos ako ne ulazis sa DIGI192 interfejsom nego Rosettom sa X-cardom, kakav zvuk! Nije zeza sto kazu da lepse zvuci, zaista je tako. Interni algoritam audio enginea je brutalan, i po meni nista ne zvuci toliko transparentno i daleko kao HD (osim mozda nekog Studera A800 8) ) Kad naguras kanala i kanala u Tools interna sabirnica je superiska zarzliku od 002jke ili ti nekog nuenda...

a da za AIR, znci digitalno do prvog zvucnika, onda se oni dalje distribuiraju tzv. TC LINK-om pa svaki zvucnik uzima ono sta mu treba, ima D/A konvertor (odlican) i svira na licu mesta. to je fora
Bitch is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules