|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 | |
Mason
|
![]() Quote:
Ipak, mislim da ti onda CW nije resenje. Po meni je suludo kupiti tu karticu samo zbog synths-a. Jesu dobri, ali nista specijalno do te mere da bi zbog njih valjalo kupovati karticu. Ako je samo zbog synthsa, bolje lepo budzi procesor i ram jer je jevtinija varijanta nego kupovina CW-a. Ne vidim zasto bi CW bio borli od Arthuria Mini Moog-a, Atmosphere itd...itd.... Cak, svi CW synthsi su na istu foru, analogni... Njihov veliki + je istovremeno i njihov veliki -. Lepo je to sto zvuce stvarno kvalitetno i veliko, ali upravo zbog toga ti CW synth pokrije pola pesme.... Na tvom mestu bih ja budzio mashinu za VST, kupio jos jedan comp za VST ili kupio neki lep hardwerski synth...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ima li neko iskustva sa poručivanjem sa Thomann-a? | supersonic | Razno | 2 | 26-08-2009 07:35 AM |
Ima li neko iskustva sa ovim mikrofonom? | Bockie | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 18-07-2009 12:27 PM |
Clavia considering additional run of the G2 Modular Expansion Board | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 10-04-2009 10:29 PM |
Rumski search engine | diviner | Obavestenja | 7 | 29-10-2006 10:03 PM |