|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
evo ja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja zaista nisam cuo ni jedan odlicno snimljen bubanj ..... cuo sam korektno isproducirane i cuo sam dobro snimljene s' obzirom na ovo ili ono .... ali ako neko ima da okaci 10 sec mp3 suvih i dobro snimljenih bubnjeva , bio bih jako zahvalan Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Hvala Oggy,znaci mi ovo sto si mi napisao.
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Nema na cemu! Drago mi je ako sam ti bar malo bio od pomoci, ali kako god bilo, nikada nemoj ovakve savete uzimati "zdravo za gotovo". Uvek postoji izuzetak, uvek postoji i drugi "pravi" nacin i videces da ce ti neko verovatno predloziti i neko drugo, isto tako dobro resenje, ali ti treba da nadjes svoje, i to svaki put ponovo. Razne situacije nas primoravaju da razlicito razmisljamo i radimo, pa se nekad desi da stari Shure 565 usnimi bolje nogu od D112 ili slicne stvari...
Probaj sve, a na kraju se odluci za ono sto ti se najvise svidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
Ja mislim da je za najjevtinije kvalitetno snimanje zivog bubnja najpametnije pozvati 063 7717492 i traziti Chedu. A ko mu je ekipa simpaticna, sam ce da sedne za bubanj (naravno ako ga pitas), a i ono sto je najbitnije ima cime da usnimi bubanj, ima prostor za to i.... ume to da uradi... E sad... treba skoknuti do Jagodine...
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
Ako je neko jos uvek zainteresovan, moze da se javi i na 064/1576075, studio je Free-Zone (ex-akademija), na Karaburmi BG. Odlican set mikrofona za bubanj, solidna soba, i fantastican mixer (AMEK). U tom studiju je snimljeno dosta dobrih bubnjeva, ukljucujuci poslednji BlockOut, Darkwood Dub, i jos puuno toga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Lepo...udjes u najjaci studio u Beogradu, usnimis bubanj i onda pobegnes sa gotovom matricom dok je producent u wc-u! Prethodno mu neprimetno stavis neki laksativ u kafu......
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako snimiti REVERB efekat kao WAV sample? | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 23-04-2009 03:24 PM |
?elimo se snimiti,samo kako? | xtrasonic | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 09-05-2006 09:35 AM |
kako snimiti | zoolander | Gitarska Produkcija | 5 | 02-03-2006 09:39 AM |
KAKO SNIMITI KLAVIR? | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 05-10-2004 08:03 PM |