|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() dylanova publika se, u jednoj njegovoj fazi (kad se elektrizira), toliko bila okrenula protiv njega da su dolazili na koncerte da mu se mogu rugat i gadjat ga jajima i pamidorima. jebate, mos zamislit tu 'kritiku'?! netko drugi na njegovemu mistu bi ispali na zivce i posa sadit kupus, ali on je bi tvrdoglav... mislin, danas nije potrebno govorit ko je bob dylan i koliki je ima utjecaj na popularnu muziku. 8) ali ja govorin opcenito. prijatej ti NIKAD nece dat ne-dobronamjernu kritiku a za namjere drugih me boli %! zato za SVE kritike pokusavan 'ego gain' okrenut na najmanje moguce i percipirat ih glavon. naravno da se sa mnogima kritikama necu slozit ali kriticarima necu zatvorit vrata, pa ni onima 'nekompetentnima'. dapace, ja volin citat kritike. sto vise primjedbi, to mi je kritika draza... a moze bit da san ja mazohista :oops: ![]() kamo srice da smo dezutilo i ja prije 5 godina imali rumski i ovoliko prijateja spremnih dat kritiku (bez diplomacije i ustezanja), prva ploca bi nan sigurno puno bolje zvucala. :roll: @oggy & defragment: preproslo lito san uspostavi jednu... hm... tijesnu vezu sa zrenjaninon i ako 'tijesna veza' potraje, eto i van i mene vrlo skoro u vizitu. ![]() bdv: oggy, mene nisi uspi iznervirat. dapace, vrlo si mi sinpatican od prvega posta. 8)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ovde guster, dzombe pomagajte!!!! | servent | Computer Hardware | 1 | 05-03-2007 02:37 PM |
Ljudi nesto meni ovde ne stima | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 14-11-2005 09:56 PM |
Da li ovde spadaju pitanja i za bas gitaru? | Gianfranco | Gitarska Produkcija | 44 | 10-11-2005 09:26 PM |
Defragment: Tri nove stvari na ...! | Defragment | Promocija radova | 17 | 17-12-2004 04:36 PM |
Defragment | puRe | Promocija radova | 6 | 17-12-2004 02:43 AM |