|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Za Oggyja: Da ja drzim skolu na Bagljasu a ako si ti Sandrin drugar, ja sam ti preko nje pre dve nedelje porucio da bih da procunjam sta se desava kod tebe u studiju, ali mi ona nista ne javlja! Ako si raspolozen da se vidimo uzmi od nje moj mob pa se javi!
Ako ti nisi taj Ognjen a iz Zr si opet se javi pa da se upoznamo! Za ostale Rumljane: Tako vas volim kad ste emotivni! ![]() Recimo, da smo culi sta ko misli i cini mi se da je vecina ljudi skapirala sta hocu da kazem! Samo pozitivno i daleko cemo svi da stignemo! Nisam ja gluv, cujem ja sve sto nije kako treba a ima i gorih kriticara od Boskovica, koji nadam se da se nije uvredio! Primera radi, kad sam bio klinac tetka koju volim do neba mi je rekla, A voleo bi da lepo pevas, A? ![]() Definitivno ste svi vi meni super! A sto se tice samog znaja koje ovde ljudi dele sa drugima, to mi je neopisivo drago i svima sam hvalio sajt! A i znam da cu uvek dobiti pomoc a i ako mogu da pomognem - jos bolje! Samo dok je jakih emocija bice i dobre muzike, with a little help from my friends!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ovde guster, dzombe pomagajte!!!! | servent | Computer Hardware | 1 | 05-03-2007 02:37 PM |
Ljudi nesto meni ovde ne stima | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 14-11-2005 09:56 PM |
Da li ovde spadaju pitanja i za bas gitaru? | Gianfranco | Gitarska Produkcija | 44 | 10-11-2005 09:26 PM |
Defragment: Tri nove stvari na ...! | Defragment | Promocija radova | 17 | 17-12-2004 04:36 PM |
Defragment | puRe | Promocija radova | 6 | 17-12-2004 02:43 AM |