|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Hmmm nisam puno slusao adam p22 jer sam se usredotocio na krk v8 no ono sto sam uspio primjetiti je da za p22 treba malo vise snage.. mislim da ne reagiraju lijepo ili 'adam realno' ako je volume na nekom malon value..
u suprotnosti sa krkom koji je uvijek ostar... briljantan.. i i i.. jako mi je zao da nisu imali v6 da i njih cujem.. pa bi se onda bio odlucio ili za p11 ili v6.. ali nadam se da cu si moci jednom priustiti v8 recimo kao Bozicni poklon.. aaa recimo 2009 ![]() korg |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako vam se cini ovaj mic? | opustenzy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 19-12-2008 03:52 AM |
Dal se isplati ovaj JP ? | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 23 | 16-02-2008 10:22 AM |
Da li vam se svidja ovaj studio? | Moritz | Dizajn i konstrukcija studija | 28 | 06-11-2007 11:53 AM |
Sta mislite za ovaj demo????/ | kita | Promocija radova | 2 | 20-07-2004 01:17 AM |