|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#17 |
|
VIP Member
|
Ja sam zadovoljan zvukom bubnja u toj prostoriji.Nema 'ambijenta'
koji daju stone Room i holivodski hangari ali DRY uzorci pojedinacnih komponenti bubnja zvuce kao sa sample cd-a.Kasnije se mogu dodati ambijenti digitalnim efektima.Mislim da je bolje da je prostorija gluva i ne kvari originalan sound(koji se kasnije moze kriviti)barem kad je bubanj u pitanju jer je dovoljno glasan, nego da prozivodi bilo kakav ambijent koji je kasnije nemoguce ukloniti. Kazem zvuk bubnja u ovoj sobi je odlican ali problem mi je u samom bubnju,kako dobiti ovo sto mi treba.Raniji snimci su odlicni ali za neki rock,jazz ali ne za Punk koji treba da radim uskoro. Probacu sve varijante mikrofona,batova,stimovanja pa cu videti na cemu sam. Danas sam sklonio AKG C4000b sa Hi-hata i zamenio ga nekim ruskim :roll: kondezatorcem i ukenjao se od zadovoljstva zvukom. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|