Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-10-2004, 08:50 PM   #61
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

danas odradih pesmu i toliko sam koristio pultec-pro da sam zauzeo ceo UAD i pomislih .. eh da mi je jos jedan

Sadro , kad cemo kupovati jos uadica

P.S. Sad mi je jasno zasto neko ima potrebe za cak 4 UAD-a u racunaru , ovo sto ova sprava radi u produkciji je neverovatno :roll:
Old 26-10-2004, 10:22 PM   #62
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

eto! eto! jesan ti reka. :roll:

ja sad opreman doma dva apartmana i neman love ali cim nesto kapne kupujen jos jedan mic, preamp i jos jedan uad.
Old 29-10-2004, 09:45 PM   #63
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

http://www.uaudio.com/news/releases/plate140.html

USKORO 3.7 verzija sa ovim novih plugom .. Sandro , cuvaj lovu za ovo
Old 29-10-2004, 10:04 PM   #64
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

a ja san bas neki dan uze ovo i radi 'kraj svita'. 8)

a neznan. provat cemo ga, pa cemo vidit. ma ne sumnjan da je vrhunski efekt, jer u protivnon ne vidin smisla da uad izbacuje reverb pored ona dva. :roll:
Old 29-10-2004, 10:11 PM   #65
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Hehe .. ja definitivno izbacujem iz upotrebe skoro sve native efekte ..

eee.. jedino ne mogu bez waves-a . Znaci UAD , POWERCORE i NARAVNO WAVES i naravno jos nekoliko native plugova koji su mi k'srcu
Old 29-10-2004, 10:22 PM   #66
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ivan
Hehe .. ja definitivno izbacujem iz upotrebe skoro sve native efekte ..

eee.. jedino ne mogu bez waves-a . Znaci UAD , POWERCORE i NARAVNO WAVES i naravno jos nekoliko native plugova koji su mi k'srcu
a sto od wavesa? meni su ti wavesi nekad bili zakon, ali vec godinama nisu nesto puno napredovali. tu i tamo dodaju jos poneki efekt i ima sigurno dobrih pluginova, ali mi se svejedno cini da su razvikani i precijenjeni.

za razliku od njih, voxengo, sonalksis, kjaerhus, nomad factory, psp, spinaudio... stalno izbacuju nove fantasticne spravice i nove poboljsane verzije.
Old 30-10-2004, 01:40 AM   #67
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Waves ima fenomenalne stvari... Ja u svakom mixu iskoristim Q paragraphic eq, rcomp, c4 itd... ima tu dosta stvari zbog kojih ih vredi koristiti.
kVu is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2004, 06:14 PM   #68
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

"Currently the new Plate 140 is in beta and we anticipate that it along with the new v3.7 drivers will be released by the end of November."

USKORO ..
Old 09-11-2004, 06:20 PM   #69
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

ja san jucer uplati drugog uada i odma san plati pola ovog reverba, jer pluginove kupujen zajedno sa prijateljem - popola.

inace san ja prezadovoljan timeworksovim reverbom p-100 koji je, sudeci po specifikacijama, napravljen na isti princip ko ovaj uadov p-140. jedina mana timeworksovog plate-a je sto se na pulsara moze otvorit samo jedan.

bas me zanima koliko ce ih se moc otvorit kod uad-a i hoce li (ako ga optimaliziraju) bit kvalitetan ko p-100. :
Old 09-11-2004, 09:06 PM   #70
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by SandRob
ja san jucer uplati drugog uada i odma san plati pola ovog reverba, jer pluginove kupujen zajedno sa prijateljem - popola.

inace san ja prezadovoljan timeworksovim reverbom p-100 koji je, sudeci po specifikacijama, napravljen na isti princip ko ovaj uadov p-140. jedina mana timeworksovog plate-a je sto se na pulsara moze otvorit samo jedan.

bas me zanima koliko ce ih se moc otvorit kod uad-a i hoce li (ako ga optimaliziraju) bit kvalitetan ko p-100. :
Iskreno da ti kazem toliko verujem UAD-u da je to neverovatno, poceo sam da radim sobu i sada tu idu finansije ali znas da bih bez dvoumljenja narucio jos jedan UAD sto cu i uraditi cim zavrsim studio .. Kako sam ga poceo koristiti osecam se kao narkoman .. ne mogu bez UAd-a .. samo kada vidim vizuelno plugove odmah se smirim

Sandro , znas li da sam takodje zadovoljan i sa Poco-om .. Iz svih prica ocekivao sam iskoristljiv u potpunosti samo megaverb ali vidis drugaciji su moji utisci .. nista lose ne mislim o njegovom kompresoru i ostalim plugovima , ja sam ih u potpunosti iskoristio u aranzmanu i fino rade .. Od mene sve hvale pre svega UAD-u pa Powercore-u ..

P.S. Ljudi , nemojte nimalo sumnjati u ove DSP sisteme , meni je trebalo 2 godine da skupim snage da kupim DSP kartu i to prvo pa musko -UAD .. odmah posle sam kupio i Powercore i razmisljam o jos jednom UAD-u ..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules