Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 24-10-2004, 02:15 PM   #21
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by davormen
Quote:
Originally Posted by ANITA
Moj omiljeni filmski skladatelj je jos i Basil Poledouris i njegovo djelo za Conana 1. dio. To je nesto predivno.
Uhh, da, ovo je stvarno odlicno! Jedno od mojih omiljenih dela radjenih za film!
E da, i ja bih se ukljucio u nabavljanje onog score-a... Nema boljeg nacina proucavanja orkestracije od ucenja od majstora iste...
Izvrsno, profesore!! Jos skupljamo milodare pa javimo kad odlucimo ici u kupovinu.
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2004, 02:34 PM   #22
arto
Member

I ja sam zainteresovan za tu kupovinu, samo ideju moramo malo vi?e konkretizovati, tj. koje ta?no delo. Do sada je u postu nabrojano 10 stvari.
Ina?e, ja imam poprili?an broj partitura, pre svega XX vek. Lutoslavski, Crumb, Schonberg, Stravinski, Varese... ako to nekome zatreba...
Imam skeniranu odli?nu knjigu "Nauka o muzi?kim oblicima" autori Skovran-Peri?i?. Uskoro ?e pro?i kroz scan i D. Despi?:Muzi?ki instrumenti (ubedljivo najbolja knjiga na srpsko-hrvatsko-bosanskom o ovoj materiji)
Pozdr.
arto is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2004, 02:46 PM   #23
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by arto
I ja sam zainteresovan za tu kupovinu, samo ideju moramo malo vi?e konkretizovati, tj. koje ta?no delo. Do sada je u postu nabrojano 10 stvari.
Ina?e, ja imam poprili?an broj partitura, pre svega XX vek. Lutoslavski, Crumb, Schonberg, Stravinski, Varese... ako to nekome zatreba...
Imam skeniranu odli?nu knjigu "Nauka o muzi?kim oblicima" autori Skovran-Peri?i?. Uskoro ?e pro?i kroz scan i D. Despi?:Muzi?ki instrumenti (ubedljivo najbolja knjiga na srpsko-hrvatsko-bosanskom o ovoj materiji)
Pozdr.
Odlicno. U principu smo rekli za Patriota (ili E.T). Tko se slaze ili predlaze nesto drugo (od John Williamsa)?

BTW. I ove partiture sto imas.... hm.
Old 24-10-2004, 02:57 PM   #24
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

About John Williams: The Patriot - Deluxe Score Only
Composed by John Williams. For orchestra. Format: full score. With full score notation. Movies. 40 pages. 10.5x14 inches. Published by Hal Leonard. (HL.4490192)

http://www.sheetmusicplus.com/a/prod...3=&sub4=&more=

About John Williams: Adventures On Earth - From "E.T." - Full Score
Composed by John Williams. For flute I,II, piccolo (flute III), oboe I, oboe II (English horn), Bb clarinet I,II, bassoon I,II, contrabassoon (bassoon III), F horn I-IV, Bb trumpet I-III, trombone I,II, bass trombone, tuba, timpani, percussion I (B.D., S.D., sus. cymb.), percussion II (triangle, tam-tam, piatti), percussion III (glockenspiel, xylophone, vibraphone, chimes), harp, piano/celeste, violin I,II, viola, cello and contrabass. From the Motion Picture "E.T. (The Extra-Terrestrial". Format: full score (spiral bound - parts not included). Movies. Series: John Williams Signature Edition. 64 pages. 11.8x14 inches. Duration 10m. Published by Hal Leonard. (HL.4490009)

http://www.sheetmusicplus.com/a/prod...3=&sub4=&more=

Hm... E.T. ima 64 stranice, a Patriot 40. Mislim, sto se ucenja tice.... mozda je bolje imati vise primjera. A mozda je i glazba iz E.T.-ja ljepsa...

Sto vi mislite?
Old 24-10-2004, 03:22 PM   #25
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

e eto i mene onda ako nas bude vise pa se podeli lova zasto da ne uletim, imam 10 evra jebi ga :roll:
Old 24-10-2004, 03:31 PM   #26
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eon
e eto i mene onda ako nas bude vise pa se podeli lova zasto da ne uletim, imam 10 evra jebi ga :roll:
Lijepo od tebe. S obzirom da znas da bi ga ionako i ovako dobio...
Old 24-10-2004, 03:38 PM   #27
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Ok. Konkretna pitanja...

1. Kako cemo si poslat lovu? West unionom je naknada previsoka, pa mozda bolje u omotnici zakamufliranoj staviti novce unutra. Vidim da su davormen i arto iz novog sada pa bi bilo pametno da se oni dogovore i posalju u jednoj posiljci zajedno da ne trose na postarinu... ako zele tako. Takoder bi bilo dobro poslati dvije kopije u Novi Sad pa si vi razmjenite..... ako je to ok?

2. Kako ste to zamislili... u smislu fotokopije, uveza i slanja ili skenirati knjigu? Sto se tice same originalne knjige i ona je u spiralnom uvezu znaci prakticki taj original nije nista drugaciji od kopija. Meni nije problem fotokopirati i uvest... i poslat.... A moze i netko drugi ako ce to napraviti lijeepo (prednja stranica u boji i lijepo uvezeno i sve to.....), pa je taj onda zaduzen za slanje ostalima itd. Da smo bar u istoj drzavi, ovako nam troskovi radi postarine skacu.... ali dobro.

.... ako nas ima 5-oro (Pure, Eon, Davormen, Arto i ja).. onda je 10E (tocnije 9,2 E ali mozemo zaokruziti na 10?..) po svakom dobra podjela.... (ne racunajuci troskove postarine medusbno svima i kopiranja...... - mislim, ak cu ja to slat onda ne racunam te troskove... ak bude netko drugi... mozemo povecati ak ce trebati...)

Kad cemo to realizirati?
Old 24-10-2004, 04:50 PM   #28
nixylive
Member

nixylive's Avatar

Jeste da sam pionir u svemu ovome, ali i ja sam se zainteresovao za ovu partituru. Izgleda da je nesto veoma korisno pa cu i ja da uletim. Jel dovoljno 5? ili da izdvojim vise. Izracunajte koliko bi svi trebalo da daju a da bude podjednako pa cemo toliko svi dati.

Samo da napomenem. 48$ je 40?. Ne znam da li se racuna plus postarina. Onda ispada 48? ili 55$.
Old 24-10-2004, 06:05 PM   #29
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by nixylive
Jeste da sam pionir u svemu ovome, ali i ja sam se zainteresovao za ovu partituru. Izgleda da je nesto veoma korisno pa cu i ja da uletim. Jel dovoljno 5? ili da izdvojim vise. Izracunajte koliko bi svi trebalo da daju a da bude podjednako pa cemo toliko svi dati.

Samo da napomenem. 48$ je 40?. Ne znam da li se racuna plus postarina. Onda ispada 48? ili 55$.
Ok. Note + postarina su = 48 + 8 = 56$. A postarinu slanja svuda okolo ne naplacujemo (sto ce biti 5$ po za svaku posiljku s obzirom da nismo u istoj drzavi).

Ako nas je 6-ero..... to je onda po osobi = 48E/6 = 8E po glavi.

I samo se nadajmo da nece udariti pdv i carinu.....

Imamo Zagreb, Beograd, Nis, Novi Sad i Banja Luku. A jesmo se nasli.... Trebamo se nekako raspodijeliti da se u jednu drzavu salje jednom pa unutar nastavlja jer inace ce nas slanje kostati koliko i sve ovo uopce.

Onda, tko je za?
Old 24-10-2004, 09:47 PM   #30
milos
Pro Member

milos's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eon
John Williams cini mi se Rat Zvezda - komponovao, Terminatora 2 itd.

Joooj ljudi bez love sam moram priznati, ne znam ali nemam ni k od kinte za upad u varijantu, iskreno sam mislio onako ali ovako nemogu nikako, sorry
Terminatora je komponovao John Carpenter.
Vidi ti to sta je sve poznato komponovao Williams :
Indiana Jones,Ratovi zvezda,Supermen...
Zaista vanserijski kompozitor
milos is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules