|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
I ja sam zainteresovan za tu kupovinu, samo ideju moramo malo vi?e konkretizovati, tj. koje ta?no delo. Do sada je u postu nabrojano 10 stvari.
Ina?e, ja imam poprili?an broj partitura, pre svega XX vek. Lutoslavski, Crumb, Schonberg, Stravinski, Varese... ako to nekome zatreba... Imam skeniranu odli?nu knjigu "Nauka o muzi?kim oblicima" autori Skovran-Peri?i?. Uskoro ?e pro?i kroz scan i D. Despi?:Muzi?ki instrumenti (ubedljivo najbolja knjiga na srpsko-hrvatsko-bosanskom o ovoj materiji) Pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
BTW. I ove partiture sto imas.... hm. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
VIP Member
|
![]()
About John Williams: The Patriot - Deluxe Score Only
Composed by John Williams. For orchestra. Format: full score. With full score notation. Movies. 40 pages. 10.5x14 inches. Published by Hal Leonard. (HL.4490192) http://www.sheetmusicplus.com/a/prod...3=&sub4=&more= About John Williams: Adventures On Earth - From "E.T." - Full Score Composed by John Williams. For flute I,II, piccolo (flute III), oboe I, oboe II (English horn), Bb clarinet I,II, bassoon I,II, contrabassoon (bassoon III), F horn I-IV, Bb trumpet I-III, trombone I,II, bass trombone, tuba, timpani, percussion I (B.D., S.D., sus. cymb.), percussion II (triangle, tam-tam, piatti), percussion III (glockenspiel, xylophone, vibraphone, chimes), harp, piano/celeste, violin I,II, viola, cello and contrabass. From the Motion Picture "E.T. (The Extra-Terrestrial". Format: full score (spiral bound - parts not included). Movies. Series: John Williams Signature Edition. 64 pages. 11.8x14 inches. Duration 10m. Published by Hal Leonard. (HL.4490009) http://www.sheetmusicplus.com/a/prod...3=&sub4=&more= Hm... E.T. ima 64 stranice, a Patriot 40. Mislim, sto se ucenja tice.... mozda je bolje imati vise primjera. A mozda je i glazba iz E.T.-ja ljepsa... Sto vi mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Super Moderator
|
![]()
e eto i mene onda ako nas bude vise pa se podeli lova zasto da ne uletim, imam 10 evra jebi ga :roll:
![]()
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
Ok. Konkretna pitanja...
1. Kako cemo si poslat lovu? West unionom je naknada previsoka, pa mozda bolje u omotnici zakamufliranoj staviti novce unutra. Vidim da su davormen i arto iz novog sada pa bi bilo pametno da se oni dogovore i posalju u jednoj posiljci zajedno da ne trose na postarinu... ako zele tako. Takoder bi bilo dobro poslati dvije kopije u Novi Sad pa si vi razmjenite..... ako je to ok? 2. Kako ste to zamislili... u smislu fotokopije, uveza i slanja ili skenirati knjigu? Sto se tice same originalne knjige i ona je u spiralnom uvezu znaci prakticki taj original nije nista drugaciji od kopija. Meni nije problem fotokopirati i uvest... i poslat.... A moze i netko drugi ako ce to napraviti lijeepo (prednja stranica u boji i lijepo uvezeno i sve to.....), pa je taj onda zaduzen za slanje ostalima itd. Da smo bar u istoj drzavi, ovako nam troskovi radi postarine skacu.... ali dobro. .... ako nas ima 5-oro (Pure, Eon, Davormen, Arto i ja).. onda je 10E (tocnije 9,2 E ali mozemo zaokruziti na 10?..) po svakom dobra podjela.... (ne racunajuci troskove postarine medusbno svima i kopiranja...... - mislim, ak cu ja to slat onda ne racunam te troskove... ak bude netko drugi... mozemo povecati ak ce trebati...) Kad cemo to realizirati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Jeste da sam pionir u svemu ovome, ali i ja sam se zainteresovao za ovu partituru. Izgleda da je nesto veoma korisno pa cu i ja da uletim. Jel dovoljno 5? ili da izdvojim vise. Izracunajte koliko bi svi trebalo da daju a da bude podjednako pa cemo toliko svi dati.
Samo da napomenem. 48$ je 40?. Ne znam da li se racuna plus postarina. Onda ispada 48? ili 55$.
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ako nas je 6-ero..... to je onda po osobi = 48E/6 = 8E po glavi. I samo se nadajmo da nece udariti pdv i carinu..... ![]() Imamo Zagreb, Beograd, Nis, Novi Sad i Banja Luku. A jesmo se nasli.... ![]() Onda, tko je za? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Vidi ti to sta je sve poznato komponovao Williams ![]() Indiana Jones,Ratovi zvezda,Supermen... Zaista vanserijski kompozitor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trevor Horn & Robbie Williams | DaBear | Razno | 12 | 25-10-2009 02:41 AM |
Trebam suradnika - midi mockup u sibeilus score | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 26 | 04-08-2009 07:55 PM |
John Bonham zvuk bubnja | Edi Prog | Audio Produkcija - Tehnike | 39 | 15-12-2007 02:38 AM |