|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
E ovako. Uz pomoc Ivana (hvala Ivane), sam uspeo da podesim Cubase da napokon ljudski radi. Kupio sam konvertor za zvucnike i audiophile izlaz tako da sad sve radi. Vst instrumenti rade, bas sam se danas uziveo u one pad-ove koji su odlicni.
Nego sad imam par banalnih problema koji su najverovatnije do podesavanja kartice pretpostavljam. Naime. U winampu ne mogu vise da smanjim i povisim ton na onu trakicu gore pored timer-a. To je valjda volume control ako se ne varam. I ne mogu da cujem midi fajlove u van basco karaoke player. Vidim one notice da sviraju, ali ne cujem zvuk. Sta jos ima tu da se podesava. Bas sam se obradovao, pa me ovo malo iznerviralo. Jel zna neko. POzdrav i unapred hvala.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mala pomoc | equlibrium | Computer Hardware | 3 | 19-11-2008 08:49 PM |
Moze mala pomoc...? | tom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 08-04-2008 10:39 PM |
POMOC, kupio bih klavijaturu. | Sima_Kosmos | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 28 | 20-03-2008 08:43 AM |