|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Mason
|
![]() Quote:
P.S. Ivane, u narodu poznat kao StudioTon. Hocu da ubuduce CW Lunu 2 zoves Frog 7 po njenoj imenjakinji ![]() ![]() ![]() Dok, ako cemo po imenima, tvoju karticu (EMU) mozemo zvati samo ovako ![]() ![]() ![]() http://taltos.pha.jhu.edu/~tamas/files/images/emu.jpg Zezam se naravno, bez ljutnje ![]()
![]() |
![]() |
#22 | ||
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Uopste nisam pristrasan prema cubase-u ali ono sto ima cubase sonar nikada nece imati , uopste pristup aranzmanu... zato sam u nekom topicu i pomenuo da je smesno poredjivati ova dva giganta ako sonara tako i mozemo nazvati uopste ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
VIP Member
|
![]()
@idekius
Ukljuci kontrolor opterecenja DSP,i pritom menjaj latenciju od najvece prema najmanjoj i gledaj sta se desava.Pogledaj DSP opterecenje na najvecoj pa na najmanjoj latenciji! Razlika je ocigledna.Naravno da latencija mora da utice na DSP chipove jer zato CW i ima tako nisku latenciju.Nikakve veze nema sa procesorom na racunaru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ivan Lekic
|
![]()
@ Alen
Da te pitam .. gde si kupio ADAT opticki kabal za povezivanje karte sa ADA8000? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]()
Ove nove ASIO drivere sam bio instalirao, i odmah ih skinuo. Ipak su bolji stari (EMU).
Ivane, Opcija "Freeze instruments" postoji u novom Sonaru 4. A i bez toga postoji u Sonaru 3 onaj MIXDOWN audio, gdje exportuje? midi traku u AUDIO, pa onda taj audio importue? u neku traju i farba? ga kako ho?e?. 8) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Mason
|
![]()
Tu je rec o renderovanju midija. Prvi put sam se sa ti sreo jos u nekoj prepotopskoj verziji GigaStudia i utripovao da je **(sam cu da ih stavim)bem li ga sta! Ustvari, isti rezultat (mosda i bolji) dobijas kada snimis midi u audio traku. Ista stvar je i sa friziranjem traka, tj. treba mu taman toliko vremena koliko bi trajalo snimanje trake kada bi je snimio u audio traci.
Ipak, friziranje ima jednu prednost, a to je podesavanje VST instrumenta, tj. ako ne koristis preset i rucno dovodis npr. neki njegov efekt i sl. kada unfriziras traku sve je i dalje na svom mestu.
![]() |
#30 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() ![]() zasto uvik moran ponavjat istu stvar ![]() meni su price o malim latencijama (male latencije podrazumjevaju i vece opterecenje cpu-a) smisne (da ne recen 'monti pajtonovske' ![]() a to sto ljudi ne znaju napravit pravi projekat za pulsara, koji omogucava realtime koristenje, pa placu zbog latencije... eeee, to je druga pisma ![]() bdv: ja drzin latenciju na 7ms, sto mi rasterecuje cpu (latencija sa opterecenjen dsp-a nema veze) a dovoljno mi je da sviran vst instrumente i da ne osjecan kasnjenje. naravno, u playbacku se latencija automatski konpenzira 8).... a ko da hardwarevski sintovi i sampleri nemaju latenciju ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Softwerski harmonizer | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 22-02-2007 04:23 PM |
Problemi - zapinje SX! Da li je softwerski problem? | cipela | Audio Software | 12 | 08-03-2005 09:36 AM |