Quote:
I da.
Ja cu da kazem jos jednom, i stojim iza toga.
Harmonija koja se uci na akademiji, ne pruza ni polovinu znanja.
Toliko.
|
Ako ti tako kazes
Quote:
Ivane, nisi volio Oblike, nisi volio kontrapunkt, nisi volio partiture, nisi volio solfegio, nisam procitao jesli li schmekao harmoniju... Sta si onda volio?
|
Nemoj da sam sebe citiram .. diplomirao sam iz solfedja 8) nabrojao si mi 3 predmeta da nisam voleo , tacno .. a imao sam ih 14
Quote:
Vidis kako meni odgovori. Jos mu nije jasno kako to da poredim harmoniju kao nauku sa matematikom, fizikom i biologijom. Moj zakljucak je da je ili bezao sa predavanja ili spavao na njima Nauka, momci, nauka i svaka je podjednako laka ili teska, draga ili mrska ali u svakom slucaju se na svakoj se moze doktorirati Po njemu bi Akademiju trebalo ukinuti, studente upisati na sumarski, saobracajni ili DIF pa nek tamo sviraju ku... a profesore i asistente nabiti po kojekakvim gradjevinama da vide majku im j.b.. sta znaci rad jer su lezilebovici i bitange koje nisu mogle da nauce studente harmoniji, kontrapunktu, partiturama, oblicima i solfedju, nego su samo malo i sramezljivo grebali po svemu tome Ivane, bajke se pricaju deci ja sam ostario uz muziku
|
Zasto kazes kako ti odgovori , nisi se valjda uvredio ili daleko bilo nasao u svemu tome .. Da li sam bezao sa predavanja*JESAM NARAVNO* -- Da li sam spavao na predavanjima*JESAM NARAVNO -- Ajde sada budi srecan :P
Quote:
Po njemu bi Akademiju trebalo ukinuti, studente upisati na sumarski, saobracajni ili DIF pa nek tamo sviraju ku... a profesore i asistente nabiti po kojekakvim gradjevinama da vide majku im j.b..
|
BEZ UVREDE ** Nemoj da lupetas i da izmisljas ovakve gluposti koje nisam ni pomenuo , a sto se tice tvog starenja uz muziku imam jedno pitanje? Pa zar si i ostario i nista nisi naucio pa moram da pocinjem od bajki da bi shvatio!!!