|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Behringer NIKAKO
![]() ..... osim ako zelis da miksas glas sa white noise ![]() Prepun je suma.... cak i tako jeftin se ne isplati. Mozda bi trebao da razmislis o tome da li ti je uopste potreban mixer? Da li zelis da produzis svoj A/D - D/A lanac jos jednim generatorom suma. (lanac je mikrofon - mic preamp - mixer - A/D konvertor - HDD) Licno mislim da nema potrebe za tim osim ako ne govorimo o zaista skupim i kvalitetnim mixerima. Za dobar vokal je vazniji mic preamp od samog mixera.... Mozda bi trebao u tom pravcu da razmisljas. Poslusaj na ovom Forumu radove Sandra sa Korcule (HR). On je radijski i studijski producent a sa gomilom iskustva se odlucio ne za mixer, vec za mic preamp (cini mi se da je u pitanju TL Audio.... ispravi me Sandro). Naravno, od daljeg prijateljskog saveta zavisi i koliko love hoces da das, pa cu da se onda raspisem. BTW: Dobrodosao na Forum ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|