|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ajde poshto ovaj forum sluzhi da bi delili znanje necu se stideti da budem dosadan ...
Kick: Ratio: 105 (~10 ili 12 : 1) Treshold: 85 Attack: 20 Release: 40 Bass: Ratio: 103 (~8 ili 10:1) Treshold: 40 Attack: 35 Release: 60 to sam kompresovao prema tutorialu sa neta ... pitanje je ... kako bi trebalo kompresovati visoke i srednje ... u ovakvoj vrsti muzike? ja sam stavio jedan kompresor na izlazu sa: Ratio: 42 (2:1) Treshold: 24 Attack: 0 Release: 127 ovaj poslednji sam stavio potpuno napamet ... ne znam ni sam zashto ... kompreosri su mnogo bitni u ovakvoj muzici ... ajde eq mogu i nekako da odradim mada sam i tu nestruchan ... ali sa kompresorom vec imam velikih problema jer nemam pojma kako i shta ... pa ako znate priskochite u pomoc ... znachilo bi mi veoma ...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
A sad malo ona... | tom | Promocija radova | 13 | 07-07-2006 03:08 PM |
I ja cu malo.... | Ad Fines | Promocija radova | 6 | 15-03-2005 07:17 PM |