|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Mason
|
![]()
Sta da ti kazem izuzev toga da si u pravu, waves kompresor radi bolje nego DSP kompresori, waves rverb radi bolje od master verba, master verb pro, TimeWorks Sharc ONE je blagi uzas (njega neznam sa cim da uporedim iz "native" palete), UAD-ov kompresor (nisam ga cuo, ali su ga mnogi moji prijatelji ishvalili) je verovatno katastrofa i to sve moze i CPU i puno bolje od toga...
Kad bolje razmislim, izgleda da svi mi koji koristimo DSP platforme imamo tezak poremecaj sluha... Ne zameri, salim se ![]() Sad sam ozbiljan. Creamware nije imao finansijsku krizu zbog kartica i DSP-a, vec zbog NOAH-a. To sto se desavalo sa CW-om, desavalo sa i sa mnogim drugim firmama i to u trzisnom sistemu privrede nije nista cudno, a u mnogim slucajevima je imalo i znatno gori ishod po firme koje se u takvoj situaciji nadju. Niko iz budzeta ne dofinasirava firme. Creative je progutao EMU, Fiat Ferarri, BMW Rolsa, LG Teac-a, Maxtor Quantuma...itd, itd... Problemi koje je imao CW nikako ne zance niti nagovestavaju kraj DSP platformi, kao sto ne kriza vec propast Qantuma nije znacila kraj proizvodnje hard diskova.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|