|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
mislis li da je taj dan vec tu? cak i da su dsp pluginovi za krepat od smiha, 3giga cpu-a je meni malo za komodan rad i radije cu ulozit u dsp karticu sa pluginovima, nego u jos jedan procesor ili konpjuter. naravno, da ti ne moras dilit moje misljenje, ali ti samo pokusavam rec moje razloge za dsp - cisto da razminimo iskustva ![]() usporedi tc reverb u native verziji i onaj za powercore pa ces vidit kako ces se prestat smijat? ![]() ![]() kazes da si radi sa uadom? pa jesi usporedjiva njegove kompresore i eq-e sa wavesovima? waves ima brzi limiter i multiband (ko voli), a uad ima (po meni) izvrsne kompresore i daleko bolje eq-e, powercore, uz reverbe, ima izvrstan gitarski simulator i eq-e. pulsar daje fantasticnu mogucnost routhinga i nekoliko unikatnih synthova. neznan, zasto sve to ne kombinirat u radu i iz svakog paketa ne koristit ono najbolje bez obzira na pogon? ... osim ako necemo postavit tezu: "zasto kupovat software, kad "sve" mozemo imat besplatno?!" ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|